Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha van egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha van egy lány aki jelenleg mással él, de én mégse tudok róla lemondani, mert úgy érzem hogy Ő az igazi?

Figyelt kérdés

És közben azt is érzem tudat alatt hogy én is kellek neki. Amikor jóba voltam vele, és kerülgettük egymást egy darabig, teljesen más tekintete és kisugárzása volt. Mióta mással látom pl egy képen teljesen más a mosolya, és minden. Úgy érzem hogy egyáltalán nem boldog.

Ennek következtében, képtelen vagyok más lánnyal kapcsolatba lépni, de még flörtölni se tudok másokkal, mert tudat alatt érzem hogy ezzel Őt megbántanám.

Sajnos az ital sem segít, annak hatására még jobban tudatosul bennem, hogy akarom!

2017. jún. 22. 21:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
#10 Ez igen, ezt már szeretem. :) Kérdező akkor mégsincs minden veszve. :)
2017. jún. 22. 21:53
 12/21 anonim ***** válasza:
80%

Legalább más csajt nem áltatsz,amíg ezt a csirkét ki nem véred a fejedből.Ez is valami.

Ez a vonat már nem fog felvenni, úgy gondolom.

2017. jún. 22. 21:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

#12, nem is lenne értelme a dolognak. Persze, összejöhet más csajjal, akit nem szeret - 4-5 hónap döglődés után szét is fog menni a kapcsolat.

Próbáltam már 10+ alkalommal ezt is, semmit nem segített.

2017. jún. 22. 22:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még mondta is a másik, hogy "de téged szeretlek, te vagy a szívemben", mégis mással volt. Hosszú hónapokba telt, mire felfogtam, hogy mi soha nem leszünk együtt, de az idő segít. Meg segít a tudat, hogy mindig van másik. Nyugika, lesz jobb is.
2017. jún. 22. 22:26
 15/21 A kérdező kommentje:

amikor először megpillantottam, már akkor éreztem valamit amit más lányoknál előtte sosem! ennek már jópár éve, de nem múlik az érzés bármit tesz. Ő sem bántott meg még soha.

Voltak pillanatok amikor önmagától puszit adott, vagy megölelt.

Akkor amikor vele voltam utánozta a mozdulataim, ez tudom hogy egyfajta jel.

Olyan kicsit mintha érezném amit ő érez. Azért mondom ezt, mert rajta kívul léteznék még szebb lányok a Földön, de feléjük nem érzek semmit.

Úgy kitennék ide képeket rólunk, és a további képeiről, amelyiken nem velem van. Teljesen más a tekintete és ezt ti kívülállók is látnátok!

2017. jún. 23. 07:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez a baj Kérdező! Felhoztunk neked vagy 10 észérvet, de te nem akarod tudomásul venni, mert annyira bele vagy szerelmesedve ebbe a lányba. Pedig ő mással él, mást szeret, mással fekszik le. Ez sajnos nem arra utal, hogy ennek a kapcsolatnak van jövője. Illetve lehet, de szerintem jobbat érdemelsz. Olyat, aki veled akar élni, téged szeret és veled fekszik le. Remélem már kapizsgálod a lényeget...
2017. jún. 23. 07:42
 17/21 anonim ***** válasza:
*nincs jövője, ezt akartam írni, én barom
2017. jún. 23. 07:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Ójaj... Adott puszit? És te erre alapozol? Világért se akarnám bántani a lelkedet, de amit te csinálsz, maximum 14 éves korban elfogadható, felnőttként már hihetetlen, hogy ilyen szinten vagy.
2017. jún. 23. 07:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Szemezésre meg mosolygásra ötvenszer annyian alapoznak, erősen javaslom a "Tini párkapcsolatok" kategóriát. Egy puszira, ölelésre szerintem teljesen jogos.
2017. jún. 23. 20:44
 20/21 A kérdező kommentje:

jó oké, már eljött velem erre arra, aludtunk is már együtt és meg is csókoltam egyszer, sőt már hallottam fingani is.

Ilyen választ vártok, most komolyan?

2017. jún. 24. 07:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!