Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apróbb testi elváltozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apróbb testi elváltozás akadály lehet?

Figyelt kérdés

Na szóval szerintem nagyon gusztustalan a nagylábujjam melletti ujj, mert görbe, kb mint egy kifli, elgörbül balra. Most hogy baromi meleg van nem tudom rejtegetni, de engem baromira zavar...így születtem. Ha minden rendben, de ezt felfedezi rajtam akkor dobna? :D

24/L

2017. jún. 22. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom xd remélem csizmát húzol
2017. jún. 22. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hallod.. Az semmi.

Engem pl meg-megnézegetnek az emberek, szóval nem vagyok egy ronda lány, de az én lábujjaimat le sem írom, hogy nevezi a barátom... :D:D Hosszúak és ótvarok.

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy nagyobb, vagy görbébb, meg kis bütyök is van rajta... Nem tudok vele mit csinálni, persze ha nem muszáj, nem szandálba-papucsba járok pl dolgozni..

De egyébként ez van, és nem érdekel. Maximum a lábfétisesek hamar lekopnak rólam, de az igazából jobb is. :D

2017. jún. 22. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem 15 év házasság után nem tudná megmondani a férjem, hogy néznek ki a lábujjaim. :)
2017. jún. 22. 19:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon jót nevettem első 2 válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 22. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem 3 mellem van bnőmnek meg a kislábujja háromszög alakú, semmit nem számít mindenkinek van valami hasonli dolga. Unokaöcsémnek 6ujja volt (persze aztán levágták, de csak mert utban volt). Normális embert nem érdekli szerintem, csak a nyomikat de ő velük a kutya se foglalkozik.
2017. jún. 22. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a kezemen csúnyák az ujjaim, 22 éves vagyok, de az ujjhajlataim olyan ráncosak, mintha 70 éves lennék :( Ne aggódj, hacsak nem talpmániás egy pasi, nem fogja érdekelni a lábujjad :)
2017. jún. 22. 19:45
 7/9 anonim válasza:

Sajnos nincs meg, a bal lábam térdtől lejebb...

A párom így fogad el. Aki szeret annak nem számít. :)

2017. jún. 22. 20:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet akadály, attól még rendben vagy:). Nekem tetszene így is a lábad - meg feltehetőleg Te is.
2017. jún. 22. 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is pont olyan, de a párom észre se vette amég nem mondtam.
2017. jún. 22. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!