Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apróbb testi elváltozás akadály lehet?
Na szóval szerintem nagyon gusztustalan a nagylábujjam melletti ujj, mert görbe, kb mint egy kifli, elgörbül balra. Most hogy baromi meleg van nem tudom rejtegetni, de engem baromira zavar...így születtem. Ha minden rendben, de ezt felfedezi rajtam akkor dobna? :D
24/L
Hallod.. Az semmi.
Engem pl meg-megnézegetnek az emberek, szóval nem vagyok egy ronda lány, de az én lábujjaimat le sem írom, hogy nevezi a barátom... :D:D Hosszúak és ótvarok.
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy nagyobb, vagy görbébb, meg kis bütyök is van rajta... Nem tudok vele mit csinálni, persze ha nem muszáj, nem szandálba-papucsba járok pl dolgozni..
De egyébként ez van, és nem érdekel. Maximum a lábfétisesek hamar lekopnak rólam, de az igazából jobb is. :D
Sajnos nincs meg, a bal lábam térdtől lejebb...
A párom így fogad el. Aki szeret annak nem számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!