Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok egy ilyen anyóssal?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, és mivel a kapcsoltatunk elején én albérletben laktam, pár hónap után úgy alakult, hogy oda költöztem hozzájuk.( Anyukája egyedül álló.) Az elején minden jól ment, de aztán jöttek a konfliktusok. Pl. terveztünk egy külföldi utat barátokkal. Anyukája meg kijelentette, hogy ő is jön, ami persze nem nagyon tetszett nekünk, főleg, hogy 20-24 évesek vagyunk. Végül nem lett belőle semmi, mert nem fért volna bele anyagilag, de ezen annyira kiakadt, hogy még most, 1 év után is emlegetni.
Ezen kívül állandóan rám akarta tukmálni a régi ruháit, és ha azt mondom neki, hogy nem kell nekem, akkor megsértődik.
Meg mindig azon ment a vita, hogy nem rakunk rendet magunk után, amikor a rendetlenség 90%-t ő csinálta.
Én ezt egy idő után már nem bírtam tovább, és elköltöztünk. Hozzá kell tennem, hogy a barátom a legfiatalabb gyereke, szóval most már egyedül lakik az anyukája.
Mióta elköltöztünk, azóta a barátom nővérének olyanokat mond, hogy elloptam tőle. Minden alkalommal amikor találkozunk, akkor meg akar minket győzni, hogy költözzünk vissza hozzá, mert, hogy az olcsóbb.
A barátom nem nagyon meri megemlíteni, hogy megyünk külföldre, főleg azt nem, ha jön velünk pl. a legjobb barátja is, mert akkor mindig elkezd sírni és megsértődik.
Ezen kívül mindig mondja, hogy milyen egyedül van és, ha akár milyen ötletet mondunk neki, hogy hogyan tudna barátokat szerezni, az sose jó. És azt várja el a barátomtól, hogy ő szórakoztassa.
És ez már mind a kettőnket eléggé zavar és idegesít.
Tudtok valami megoldást erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!