Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A főnökömmrl való bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főnökömmrl való bonyolult kapcsolat. Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

1 éve kezdődött. Nem volt köztünk semmi csak sex aztàn ez egyre többször. Fél éven keresztül minden hétvége a mienk volt. Én kezdtem beleszeretni de nem szoltam neki. Majd eljött amitől féltem: szerelmes lettem belé. Ezt elmondtam. Válasza az volt hogy nem szerelmes belém, ugyan szeret de nem lehetünk együtt és nagyon sajnálja.

Munkába közvetlen főnököm. Nincs kivételezés nagyon külön tudjuk választani a magánélettől. A mai napig tart hogy minden hétvégén együtt vagyunk. Meloba senki nem tudja.

Én szeretném ha komoly lenne de nem értem ő miért nem akarja. Kérdeztem hogy a munkahely a baj nem akarja hogy ott kiderüljön aztmondta nem érdekli mások véleménye. Szerintetek mit kéne csinálnom?

Válaszotokat előre is köszönöm..

2017. máj. 24. 11:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennél jobban szerintem már ne alázd meg magad, keress másik munkahelyet és másik szexpartnert.

Amelyik nő elsőre bevállalja, hogy csak szex legyen, az másra már sosem fog kelleni az adott férfinak. Te se szeretsz bele a vibrátorodba, csak használod, amíg működik.

2017. máj. 24. 11:23
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__8631..

Tegnap is megkélrdezted, ma sem fogsz más választ kapni. Kaparj össze magadban némi tartást és fejezd be ezt a szexkapcsolatot, abban ne reménykedj, hogy ő valaha akarni fog tőled bármi komolyabbat. Egyenértékű vagy számára egy ürítőlyukkal, ráadásul ismer téged, szóval ezen már változtatni nem fogsz.

Esetleg keress más munkahelyet, hátha ott is megdug a főnök aztán jöhetsz vissza ide rinyálni azon, amit te magad b-sztál el (szó szerint).

2017. máj. 24. 11:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de szerintem ő nem akar tőled semmit a szexen kívül. Elvileg semmi akadálya annak, hogy együtt legyetek, de ő még sem akar téged. Kívülről nézve ez elég egyértelmű.27/f
2017. máj. 24. 11:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Hahahaa csak egy lyuk vagy neki, dehogy fog egy kis alkalmazottal komolyat akarni. Ha nagyon nyomulsz még szépen ki is teszi a szűröd a munkahelyről valami mondvacsinált okkal. Ha meg kiderül a viszony, mégviccesebb: te leszel mindenki szemében a kis r.... aki aláfekszik a főnöknek.

Ebből csak rosszul jöhetsz ki, kisanyám.

Tanulság: munkahelyi nyúlra nem lövünk, főnökre végképp nem

2017. máj. 24. 11:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Már elmondta a pasas, neki csak szexre kellesz. Nem mindenki olyan, hogy csak érzelmekkel tud szexelni. Bejössz neki mint nő, de vagy egyáltalán nem akar komoly kapcsolatot (vannak olyan emberek, akiknek nincsen ilyen igényük, érzelmeik, nem úgy vannak bekötve), vagy személyiségileg nem fogtad meg, de jó, hogy van egy friss husi, aki mindig ugrik, ha ő ott van.

Én a helyedben nem aláznám magam tovább, inkább megszakítanám a szexkapcsolatot... mert a fejedre is állhatsz, nem lesz ebből komolyabb, hiszen ő is megmondta.

2017. máj. 24. 11:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy ha ő kijelenti, hogy nem érez irántad semmi szerelmet, és kapcsolatot se akar tőled, akkor miért erősködsz, hogy csak azért is?? Tartsd már tiszteletben a másik akaratát és kívánságát!

Eleve nem kellett volna belemenned ebbe az egészbe. Ennyire bonyolult lett volna egy másik férfival rendes kapcsolatot kezdeményezni?

Te se leszel már fiatalabb, ne pocsékold el teljesen felesleges dolgokra a drága idődet.

2017. máj. 24. 11:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"Én szeretném ha komoly lenne de nem értem ő miért nem akarja." - én meg nem értem, mit és miért kellene ezen megértened... nem akarja kész, pont, ennyi. Tartsd tiszteletben, és akadj le róla.

Pasik szokták ezt csinálni, ez a tipikus "de esélyt sem adsz, blablabla, mit tegyek, hogy belém szeress"? Semmit b..szki, hagyj békén. Neked nem volt még dolgod ilyennel? Ha igen, csak gondolj bele, hogy most te vagy a másik oldalon, és ugyanolyan érzéseket keltesz a pasiban (minél inkább nyomulsz, annál ellenszenvesebb, ill. annál nagyobb nyűg vagy neki), mint az ilyen pasi(k) benned.

2017. máj. 24. 11:43
 8/16 anonim ***** válasza:
35%

PIÓCA!!!

L

2017. máj. 24. 11:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Van családja, vagy komoly kapcsolata?
2017. máj. 25. 12:33
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ostoba vagy. Esze semmi, fogd meg jól! Mégis mi a fenét akarna egy pasi a guminőtől?
2017. máj. 25. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!