Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A főnökömmrl való bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főnökömmrl való bonyolult kapcsolat. Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

1 éve kezdődött. Nem volt köztünk semmi csak sex aztàn ez egyre többször. Fél éven keresztül minden hétvége a mienk volt. Én kezdtem beleszeretni de nem szoltam neki. Majd eljött amitől féltem: szerelmes lettem belé. Ezt elmondtam. Válasza az volt hogy nem szerelmes belém, ugyan szeret de nem lehetünk együtt és nagyon sajnálja.

Munkába közvetlen főnököm. Nincs kivételezés nagyon külön tudjuk választani a magánélettől. A mai napig tart hogy minden hétvégén együtt vagyunk. Meloba senki nem tudja.

Én szeretném ha komoly lenne de nem értem ő miért nem akarja. Kérdeztem hogy a munkahely a baj nem akarja hogy ott kiderüljön aztmondta nem érdekli mások véleménye. Szerintetek mit kéne csinálnom?

Válaszotokat előre is köszönöm..

2017. máj. 24. 11:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nincs neki se komoly kapcsolata se felesége senkije. Probàltam már többször hogy nem kerestem.. Nem vettem fel neki a telefont nem irtam vissza az üzeneteire. Majd lakásra jött hogy miért meg hogy beszéljük meg, én hiànyzok neki. Mondtam nem. Elmentem hozzá összeszedni a cuccaimat de nem akart elengedni mert hogy szeret. Teljesen összezavar. Millio barátnője lehetne meg 100 dugotársa mégsr akar senkit.
2017. máj. 25. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Itt az a legnagyobb probléma, hogy te se tudod, hogy mit akarsz valójában. Mert ha tudnád határozottan, akkor kiállnál álláspontod mellett, és nem tudna téged összezavarni meg az egyebek. Akkor lepattintanád és ágyő..
2017. máj. 25. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Mond meg, hogy, családot szeretnél alapítani. Kérdezz rá mennyire gondolja komolyan a kapcsolatot, mert tudnod kel, hogy vele, vagy mással lépj tovább.

Ha őt elfogadnád társadnak, akkor nem ártana előbb fokozni benne a vágyat egy komoly kapcsolat iránt. Arra gondolok, hogy részt venni olyan rendezvényen, ahol a kollégák 1-3 éves imádni való cuki gyerekei is jelen vannak.

Továbbá nem ártana ha látná, hogy néhány hódoló csapja körülötted a szelet. Ugye tudjuk, hogy amire nagy a kereslet az értékesebb?

Ha ennek ellenére is lepattint, akkor tényleg felesleges küzdeni érte. Tudomásul kell venned, hogy csak használati tárgyként tekint rád és csak azért vall szerelmet, hogy szexuális vágyait kiélhesse rajtad. Van ilyen, de akkor családot nem építhetsz rá.

2017. máj. 26. 01:36
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ugye tudjuk, hogy amire nagy a kereslet az értékesebb?"

Oké! Együnk lószart! Egymillió légy nem tévedhet...

Nem, bogaram. Ez igaz a tinilányok esetében, akik valóban a féltékenységük fokán mérik le a szerelmük mélységét. De a felnőtt férfiember nem így működik. Neki annak van értéke, amiért megdolgozott. Amiért/akiért meg kellett küzdenie. A kérdező simán csak összefeküdt főnök úrral, és ezzel elértéktelenítette, guminővé degradálta magát. Innen pedig nemigen lehet felfejlődni. A főnök most csak azért kapaszkodik, mert valamit elveszíteni lát, ami eddig megvolt neki. Ezt pedig nem szereti az ember. Fejlődni, haladni szeret, nem pedig leépülni.

2017. máj. 27. 09:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Sokkal könnyebb egy kollégával, egy beosztottal, egy főnökkel, egy baráttal, vagy egy osztálytárssal összefeküdni mint egy idegennel. Az utcán nem szólítunk le idegeneket, hogy "Hé figyelj szeretnék veled lefeküdni."

Egyáltalán nem érzem úgy, hogy lealacsonyította volna magát a kérdező.

Én olyan munkahelyen dolgozom, ahol házaspárok dolgoznak egymás mellett. Van közöttük főnök-beosztott házaspár is. El tudják határolni a munkát a házasságtól, ill. a szextől. A munkahelyükön nem azzal foglalkoztak, hogy tegnap milyen volt az ágyban.

2017. máj. 28. 00:15
 16/16 anonim ***** válasza:
A válaszom nem főnök/beosztott, hanem férfi/nő párosra volt kihegyezve. Arra akartam rávilágítani, utsó, hogy másképp látjátok ti, a dolgot, és másképp mi, pasik.
2017. máj. 28. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!