Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kolléga volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kolléga volt párja ilyen esetben tabu?

Figyelt kérdés

A válaszokat, amik hasznosak lesznek, szeretném elküldeni, annak akit érint a történet.

Van egy nagyon jó barátnőm, és van egy kollegina, ők ketten nincsenek túlzottan jóba, sőőt.

Történt, hogy a barátnőt felkereste, ennek a kolleginának a párja, jött a szokványos dolog, hogy a férfi beleszeretett a nőbe, meg, hogy ő már nem szereti a párját. Eddig ez oké.

De időközben annyit beszélgettek, ismerkedtek , hogy a barátnőm beleszeretett a férfibe.

A férfi megígérte, hogy szakít a nővel, aki ugye a mi kollégánk, de napi szinten 8 órát egy légtérbe töltünk el vele, és a férfi mindig odajárt a mostani barátnőjéhez is , így lenne ez a barátnőmmel is, hozzá is gondolom oda jönne mindig amikor szünet van.

Mit gondoltok, esélyes ez így?

Ilyen esetben, ez mindenképp tabu?

3 éve van együtt a kollegina, a férfivel, de a férfi elvileg már nem szereti.

2017. jún. 22. 12:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Tulajdonképpen az egész ügy annyira kellemetlen mindenhogyan, ha a férfi nem szakít a nővel, akkor a barátnőmnek szakad majd meg a szíve ha látja őket, mert már beleszeretett valamennyire, ha meg igen, akkor őt fogják a körünkbe gerinctelennek tartani, hogy pont egy kollegina exére (akivel előtte hetekkel, vagy napokkal szakított) startolt rá, mert nyilván ők nem tudják, hogy már beszéltek 1 hónapja közben is

2017. jún. 22. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a véleményt nyugodtan elküldheted bárkinek!Tudod,ez az egész úgy gáz,ahogy van.Az ilyen jellemtelen alalok miatt van annyi lelkileg sérült nő,akik végigmennek a fél irodán,de még az is sanszos,hogy büfétől a termelésig bárkin,aki megáll nekik.Undorító az ilyen viselkedés.Semmi garancia nincs rá,hogy egyszer a barátnőddel nem játssza el ugyanezt.Aztán meg még a barátnőd lesz ráadásul sokak szemében az aktuális qrva.Nekem ez nem hiányozna,pláne,hogy ismerem ezt az országos barátnő típust.Most még pártolod,de lehet kicsit ő is elgondolkodhatna magán.Amúgy igen,szerintem ez tabu.
2017. jún. 22. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
*alakok
2017. jún. 22. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok

Oké, rendben, és igen, erről van szó. Mindenképpen kellemetlen hehezetbe kerülne a nő, a kérdés, hogy megérné?

Ráadásul abba sem gondolt bele, hogy egy több éves kapcsolatból sem feltétlenül egészséges beleugrani egyből egy másikba.. xy.anik indok.

Egyébként

1.) ha annyira szerelmes lesz valaki (jelen esetben a pasi), és ráadásul tisztában van vele, hogy szabadon várja barátnőd, akkor egyértelműen szakít az annyira szar kapcsolatával.

2.) Most is mi akadályozza meg a szakításban? Mondjuk miért nem szakít, aztán ahogy lecsillapodnak a kedélyek, idővel nyithatnak egymásra. Miért kell egyik kapcsolatból egyből fejest ugrani egy másikkal? Azzal, hogy szakít, már épp elég jelét mutatná, hogy valóban úgy van, ahogy mondja.

Én a kolléganőd helyében, ha valóban ennyire dúlna a lamour, akkor úgy cselekednék, hogy kivárnék:

nem én "rondítanék bele" semmibe: a pasi döntse el szépen, mit szeretne ( gondolom felnőtt "férfi"). Ha szakítanak, - és ha igazat mond, akkor szakítanak, tőle függetlenül is így kéne, nemde?-.

És ha lecseng a szakítás, pár hónapon belül már komolyabban is lehet egymással foglalkozni.

De én előbb biztos nem ásnám el magam a munkahelyemen, azt nem tartom normálisnak, ha a barátnődtől teszi függővé a szakítást.. Ez olyan.. szánalmas, hogy egyből akar mindent, ráadásul a jelenlegi párját hátba támadva..

2017. jún. 22. 20:31
 15/17 A kérdező kommentje:

Most még pártolod,de lehet kicsit ő is elgondolkodhatna magán.'

Szó sem róla, neki is megmondtam a véleményem, hogy tulajdonképpen ő lesz hetekig a központú téma, hogy gerinctelen, és mondtam neki, hogy annyira még nem is csodálkozhat, mert nem épp hétköznapi az ilyen, és nem vall túlságosan egy józan ítélőképességű nőre az ilyen.

Erre ő annyit mondott, hogy az érzéseknek nem lehet parancsolni, és kívülről mindenki nagyon okos..

Ebben is lehet valami, de attól mert valaki szerelmes, még nem kell az agyát is egyből eldobnia, a büszkeségével együtt.

Szerintem is várnia kellene, akár 2-3-4 hónapot is, természetesen úgy, hogy a férfi már most szakít a barátnővel , és még ismerkednek pár hónapot, és úgy jönnek össze, nem egyből.

Úgy akarnak most találkozni, hogy a férfinek még meg van a nő, innentől indul az egész majd megcsalásnak, és így lesz ő a szerető.

2017. jún. 22. 21:30
 16/17 anonim ***** válasza:

A pasi gerinctelen, jellemtelen. Szeretőt és lyukat keres, akit szédíthet.

Tabu.

Nem sz_runk oda ahol eszunk. Munkahely, neki is jobb ha nem csinal felesleges cirkuszt maga kore, hogy gyomorideggel kelljen bejarjon amig valami kamu indokkal ki nem rugjak, mert senki nem akar vele dolgozni tobbe. Megy a fúrás ilyenkor is nyugalom, nem csak qrvazas lesz ott...

Nem eri meg, plane nem egy ilyenert, aki jellemtelenul panaszkodik a jelenlegi kapcsolatara. Ferfiember ilyet nem csinal, meg ha valoban borzalmas is az a kapcsolat. Elvalik csendben es lezárja.

"Az erzelmeknek nem lehet parancsolni..."

Pff...na ezt a rizsát inkább hagyjuk. Az állatok nem tudnak parancsolni az ösztöneiknek, vagyaiknak. Az ember tud.

Kedves toled, hogy segiteni probalsz baratnodon. Remelem jo vege lett es talalt mast.

2017. nov. 29. 12:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Talált mást igen! Nem lett köztük végül semmi, de a férfi szakított a nővel.
2017. dec. 3. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!