Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor gáz és megvetendő vagy becsülendő, ha valaki a 20 évei felett még mindig nem volt együtt senkivel?
Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 23:02
11/19 anonim válasza:
Engem se érdekel. Pont l*szarom
12/19 anonim válasza:
Azért ezt nem teljesen így érzem. Én azt mondom, hogy a nők 30%-a emiatt leenged a ledolyón, 30% száméra ez erény, és a maradék 40% számára meg mindegy. Én például nemrég kifogtam egy lányt, aki azért kukázott mert bevallottam neki hogy szűz vagyok. Pedig előtte többször is mondta, hogy tetszek neki, és a randira smire elhívtam, alig vérja hogy elmenjünk. Aztán meg se akarta magyarázni hogy ez neki miért baj, pedig ő is az, és ez nekem inkább pozitívum volt.
13/19 anonim válasza:
Inkább ritka, de tényleg érdektelen. Legalábbis annak kéne, hogy legyen.
30/f
14/19 anonim válasza:
Engem nem érdekel, csak a tiniket foglalkoztatja.
15/19 anonim válasza:
Egyik sem, ez csak azt foglalkoztatja szerintem, aki valamilyen szinten frusztrált a szexualitásával. Egyébként magánügy.
16/19 anonim válasza:
Nehogy problémát csinálj belőle. Majd jön az, ha jönnie kell.
17/19 anonim válasza:
Se nem megvetendő, se nem becsülendő. Egyszerűen van ilyen, és kész kategória. (úgy mondom, hogy nőként 20+ veszítettem el, és nem azért, mert direkt vártam vele eddig)
18/19 anonim válasza:
nem lennél az életben semmivel sem előrébb, sem több.. se nem vagy kevesebb, ha együtt lettél volna valakivel.
19/19 anonim válasza:
Semmi gàz nincs benne, ugyanakkor nem kell elvàrni érte plusz megbecsülést sem. Csak annyi,hogy manapsàg màr meglepő ha valaki nem veszti el tizenévesen. 20 felett sincs semmi probléma ezzel. Inkàbb az a gàz ha 13-15 évesen màr kefélnek, többnyire felelőtlenül. Bàr szàmomra pl nem volt potenciàlis partner az aki àtment egy fél vàroson. El nem ítélem csak kapcsolatba nem kezdtem ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!