Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet az hogy lakás helyett, egy garázsban lennénk együtt hétvégente? Valaki próbálta már?
Figyelt kérdés
Bérelnék egy garázst, vennénk egy kinyitható kanapét, és ha szeretkezni akarunk, vagy csak iszogatni beszélgetni zavartalanul akkor oda mennénk. Eddig az autóban tettük ugyanezt de nagyon kényelmetlen, és veszélyes is, a múltkor volt egy félelmetes élményünk. Jó ötletnek tűnik, csak nem tudom belekötne e a tulaj, ha visszahallaná hogy ott töltünk heti 2 éjszakát. Még a wc hiánya is probléma, azt nem tudom hogy oldanánk meg.2017. jún. 7. 00:16
1/9 anonim válasza:
Simán működhet a dolog!Egy haverom be is rendezte, és oda hordta a csajokat. WC-re a közeli benzinkútra mentek. Egy másik ismerősöm meg sokáig egy garázsban lakott, dolgozott. Fürödni eljárt valahova.
2/9 anonim válasza:
Működhet, de a legnagyobb gond valóban a toalett hiánya.
3/9 anonim válasza:
Bérelsz egy toifort is.
Rögtön az ajtón belülre meg beraksz egy levágott autó hátulját, hogy ha benéz velaki ne a szétdobált kotonokat hanem a kocsit lássa.
Szerezz valami bontott dudát és nyomd meg néha, hogy azt higyjék tényleg autó is van bent.
4/9 Fish1 válasza:
Nem egyszerűbb akkor már kivenni 1 szobát egy panzióban? Ott azért wc is meg fürdő is van.
5/9 anonim válasza:
Működhet, ha mindketten úgy álltok hozzá a dologhoz, hogy istenem? Nem dobjuk ki a pénzt? És nevettek egyet.
Igazából jobb is a szex ilyen mentalitású nőkkel.
6/9 anonim válasza:
Miért nem otthon vagytok?
Ki a szerető?
Én tuti nem mennék bele ilyen megalázó helyzetbe...
Még lezuhanyozni sem lehet.
7/9 anonim válasza:
Én, falusi vendégszobákat béreltem mindig, mondjuk úgy fillérekért. A garázs sem rossz, de mindkettőtöknek olyan beállítottságúnak kell lenni.
9/9 anonim válasza:
én akkor fordulnék sarkon, amikor elkezdesz matatni a lakattal, hogy akkor "meggyüttünk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!