Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok ti mit szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok ti mit szerettek a legjobban egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2017. jún. 19. 10:23
 1/4 anonim válasza:
Ha lenne XD
2017. jún. 19. 11:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Én azt, hogy mikor a barátnőmmel vagyok akkor nem érdekel semmi és senki más, mikor el tudom felejteni a gondjaimat, problémáimat mellette, illetve ha mégis kifakadok előtte nem szégyenlem, és meg tudunk mindent beszélni. Persze ez oda vissza érvényes.

Jó hát az ölelés, az érzelmek átitatott kényeztetés, szeretkezés sem utolsó érv. 26/F

2017. jún. 19. 11:31
 3/4 Ramone ***** válasza:
Amikor elmegyünk erre arra és és felfedezzük Magyarország rejtett zugait :)
2017. jún. 19. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy szeretek valakit, és viszonzást kapok... ill. hogy van egy biztos pont az életemben, van valaki, akinek számítok, aki meghallgat, akinek én vagyok a legfontosabb.
2017. jún. 19. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!