Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna ha a kiszemelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a kiszemelteteknek lenne műfoga?

Figyelt kérdés
Sajnos genetikából adódóan rohamosan mennek tönkre a fogaim.Az elsők szépek, de a hátsók sajnos nincsenek jó állapotban.Zavarna titeket ha lenne implantátuma az adott személynek?Nem kivehetős öregnagyi fogsorra gondolok.
2017. jún. 18. 18:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem, legalább foglalkozol vele. Nekem nincs műfogam, de töméseim vannak. Tudom, hogy a fogászat nem olcsó mulatság, és kellemetlen élmény, de még mindig inkább ez, mint az igénytelenség.
2017. jún. 18. 18:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ápolt és igényesen van megcsinálva, akkor nem.
2017. jún. 18. 18:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Megcsináltatod és állandóan mutogatod, hangoztatod?

A fogaimnak, jóformán nem volt gyökere. Kiszedettem és kivehetőt csináltattam. Mivel nem került szóba, volt olyan barátnőm, hogy nem is tudott róla két évig, még szóba nem került.

2017. jún. 18. 19:01
 4/16 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nem látszik a különbség,sőt még akár esztétikusabb is mint a természetes.(ezzel nem arra akarok célozni,hogy milyen jó megcsináltatni..) Valamivel talán strapabíróbb és erősebb is.
2017. jún. 18. 19:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
"Valamivel talán strapabíróbb és erősebb is." - Ez megnyugtató, ha esetleg valaha ilyen beavatkozásra lesz szükségem. :-)
2017. jún. 18. 19:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább,mint,hogy semmit ne tegyen a fogaival.
2017. jún. 18. 19:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fajta nem zavar senkit. Különbséget sem nagyon lehet tenni anélkül, hogy a szádba tolnának egy szájröntgent. Nyugalom.

30/f

2017. jún. 18. 19:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintetek hány celebnek van műfoga?Nem hinném,hogy mindannyiuknak akiknek annyira szabályos, hófehér fogsora van az saját.

Nincs ebben semmi, van aki bármit tesz, fiatalon tönkre megy a fogazata. Még mindig jobb, ha pótoltatja mint hibás, hiányos fogsorral mosolyog, vagy épp' nem mosolyog...

2017. jún. 18. 19:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem majdnem az összes fogam implantátum, senki nem mondja meg ranézésre hogy azok. Hangoztatni meg nem kell, de ha szóba kerül se hiszem hogy van ember akit egyáltalán érdekel, nem hogy zavar.
2017. jún. 18. 19:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Inkább műfog legyen, mint semmilyen fog.
2017. jún. 18. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!