Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisgyermekes anyukák, voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyermekes anyukák, voltatok valaha szerelmesek másba a férjetek mellett?

Figyelt kérdés
Plátói maradt vagy viszony fejlődött belőle? Kiderült vagy sem? Ha viszonnyá vált hogy alakult tovább az életetek? Minden ezzel kapcsolatos sztori jöhet.

2017. jún. 17. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
63%

Nem derült ki!

Boldogabb lettem a félrelépés miatt, testi és lelki értelemben is.

otthon is kiegyensúlyozottabb voltam. Viszont lelkiismeret furdalásom volt, megállás nélkül.

Elkezdtünk a férjemmel közeledni egymáshoz, randiztunk újra, sokat beszélgettünk, nevettünk. Vissza találtunk a másikhoz. Jobb a kapcsolatunk, mint félrelépés előtt volt.

Azt gondolom, ha nem teszem meg, lehet, hogy ma már nem vagyok a felesége.

Hihetetlen, de így van.

2017. júl. 14. 07:22
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Volt. Egy kollegám. Viszonzott volt, nagyon odáig voltunk egymásért, de nem volt egy csók sem. Nekem nem fér bele. Neki is van családja. Az érzelmek ellen nem tudok tenni, de azellen igen, hogy meddig megyünk el. Mégvsokszor eszembe jut.
2017. júl. 14. 08:10
 13/22 anonim ***** válasza:
60%
Igen, de akkor még nem volt gyerekünk. Nem volt plátói mindketten vonzódtunk a másikhoz, mi végül elköltöztünk messze a férjemmel, ami jól jött mert már nagyon őrlődtem magamban, hogy máshoz is vonzódom. Utána lett gyerekünk, de a mai napig eszembe jut az illető. A férjem nem tudja, szégyenlem, de ez van. Egy kicsit megingott a kapcsolatunk mikor megismertem a másik felet. Törődést kaptam,ahogy sokan mások ilyenkor amikor félre néznek. De vége.
2017. júl. 14. 10:29
 14/22 anonim ***** válasza:
29%
Pont most vagyok ebben a helyzetben. Es nagyon bonyolult de mellette izgalmas is.
2017. júl. 14. 11:15
 15/22 anonim válasza:
Volt egy uj kollega, aki tul erdekes egyeniseg volt h hidegen hagyjon. Nem is tudom...lehet csak egy kis szin hianyzott a hetkoznapokbol, hogy elkezdtem vonzodni hozza. Nagyon jol ereztem magam a tarsasagaban. De o azt hitte csak jo baratok vagyunk...ha o mozdult volna vszinuleg egy csok belefert volna. De tobb nem. Igy titok maradt.
2017. júl. 14. 11:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Igen volt,de csak plátói hiszen az apám lehetett volna.
2017. júl. 14. 13:02
 17/22 anonim válasza:
0%
Szerintem mindenkivel előfordul, hogy szerelembe esik. Szeretem a pàrom màr 9 ève lassan ès lehet sak en vagyok ilyen de uton utfèlen bele tudok esni egy egy ferfibe napokra. :D A legutòbb egy igazoltatàs soràn flörtöltünk a rendőrrel èn 2 napig szerelmes voltam... :D
2017. júl. 14. 14:59
 18/22 anonim ***** válasza:

(Én már korábban válaszoltam erre a kérdésre, csak úgy érdekességképpen mondom, hogy amióta átkerült a felnőtt párkapcsolatok kategóriába, azóta mindenki azt írja, hogy előfordult már.)

:)

2017. júl. 14. 18:38
 19/22 anonim ***** válasza:
18. vagyok. Bocs hogy ezen lovagolok, de most vettem észre, hogy a kisgyerek kategóriában is benne van még :) ez érdekes.
2017. júl. 14. 20:04
 20/22 anonim ***** válasza:
.
2017. szept. 21. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!