Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz még ebből valami vagy hagyjam?
23 éves vagyok és 15 évesen összejöttem a volt barátommal, együtt voltunk hét évig, de tavaly megijedtem, mert tudtam hogy el akar venni és szakítottam vele, de nagyon megbántam. Februárban felvettem fele újra a kapcsolatot és elkezdtünk randizni. De mint kiderült ő több lánnyal beszélget most, illetve többel van közben egyéjszakás kapcsolata...
Nekem azt mondja folyamatosan, hogy most úgy érzi élnie kell.. Szeret, szerelmes belém de nem olyan fokkal mint kellene, de nagyon fontos szerepet játszok az életében.
Most az utolsó egyéjszakás kaland után mondtam hogy többet nem szeretnék vele találkozni( ezeket a kalandokat vígan elmondja nekem), mert nekem azt ígérte, hogy ha randizunk cska rám fog koncentrálni.
Tudom, hogy hibáztam azzal, hogy szakítottam vele, de szerettem volna újra megpróbálni vele.
Azt volt az utolsó szava hozzám, hogy lehet leszünk mi még együtt... De ebbe nem lehet kapaszkodni.
Mit csináljak?
Hagyd, hogy kiélje magát, hiszen mást úgysem tudsz csinálni.
Ha szerencséd van, akkor majd ő is rá fog jönni, hogy téged akar, ahogyan te is rájöttél 1 év alatt.
De ne nagyon reménykedj és ne várj rá, te is éld az életedet.
Tipikus nő vagy, magad se tudod, miért, de elcseszed a kapcsolatod, leépíted azt a férfit, akire jó eséllyel egész életedben számíthattál volna, aztán amikor kiderül, hogy a másik nélküled is elvan, mint hal a vízben, már savanyú a szőlő.
Remélem, hogy a srác nem jön össze veled újra. Ez van, kislány, a következményeket vállalni kell, isten hozott a felnőtt életben.
Vigasztald magad azzal, hogy ha együtt maradok akkor ezt a hátad mögött csinálná. Mert ha most ráébredt hogy elni akar, akkor ugyanúgy melletted is elkapta volna a "kapuzárási pánik".
Ismerkedj, élj te is aztán meglátjátok hogy mit hoz a jövő. De ne alázkodj meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!