Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tippek csajozásra? Valami,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek csajozásra? Valami, ami a lányoknak tuti bejön. Lányok ti is írjatok, hogy nektek mi tetszik.

Figyelt kérdés

Ez egy beadandó dolgozathoz kell, tehát nem azért mert "lúzer" lennék, csak kíváncsi vagyok rá hogy ti hogy csináljátok/csinálnátok.

Ja, és igen terhes vagyok, és medvedisznóember, tehát ezt nem kell hangsúlyozni!!!

Az értelmes válaszokat köszönöm szépen. 21/F

2010. máj. 19. 00:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

,,várja meg amíg én lépek."

Erre írtam. Ha vár abból csak erőlködés lesz. Vagy minden folyékonyan megy, vagy egyáltalán nem megy.

Ha te nem kívánod őt legalább úgy mint ő téged, rég halott ügy az egész.

2010. máj. 22. 13:49
 12/12 anonim ***** válasza:
De legalább a csaj ki is használja, hogy valaki teper érte.
2010. máj. 22. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!