Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tippek csajozásra? Valami,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek csajozásra? Valami, ami a lányoknak tuti bejön. Lányok ti is írjatok, hogy nektek mi tetszik.

Figyelt kérdés

Ez egy beadandó dolgozathoz kell, tehát nem azért mert "lúzer" lennék, csak kíváncsi vagyok rá hogy ti hogy csináljátok/csinálnátok.

Ja, és igen terhes vagyok, és medvedisznóember, tehát ezt nem kell hangsúlyozni!!!

Az értelmes válaszokat köszönöm szépen. 21/F

2010. máj. 19. 00:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
youtube-pick up artist
2010. máj. 19. 00:42
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha a térdükre szarsz és elkened egy merókanállal, majd "dejó este aparkba menni" szöveggel kíséred tettedet azt szeretik! 1
2010. máj. 19. 00:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Itt a tuti tipp, én ezt ismerem:

http://www.youtube.com/watch?v=AVxD2gJYCVI

:D

2010. máj. 19. 01:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze beadandó dolgozat...
2010. máj. 19. 01:37
 5/12 anonim ***** válasza:

nem lássátok hogy ez egy FAKE kérdés?

dolgozathoz kell...esetleg a tanárjának kell mert egy "lúzer"?...

"CSAK KÍVÁNCSI vagyok rá hogy ti hogy csináljátok/csinálnátok."ezzel mindent bebizonyitottam

komokat nem kérek

ó és rendesen kérdezd mert nem szégyen pl. nézd az oldal mottóját ("amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted")

2010. máj. 19. 06:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem tom ez kamu vagy tényleg hasznosítani akarod.De a lényeg h. nekem ami bejön az az őszinteség,megértés és legyen hasonló gondolkodású és természetű mint én, viszont ha én pesszimista vagyok,akkor ő ne lehúzzon, hanem inkább próbáljon erőt adni.Ne legyen beképzelt, bunkó, állatkínzó, legyen érett egy kapcsolathoz, és ha csak szexelni akar akkor azt vallja be és ne szinezze a dolgokat.Ne legyen lusta dolgozni,de mindig a szerelme és a családja legyen fontosabb.Csajozásnál,nem szeretem ha tolakodó és akaratos, nyomuló stb.Próbáljon beszélgetni de ne tapizzon, várja meg amíg én lépek.
2010. máj. 19. 07:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Olyan jó, hogy a lányok mind hülyeséget mondanak utána meg csodálkoznak, hogy nem találnak normális férfit. Csak így tovább. :D
2010. máj. 19. 11:02
 8/12 anonim ***** válasza:
pénz
2010. máj. 19. 11:58
 9/12 anonim ***** válasza:
11:02 én vagyok előtted, remélem nem rám gondolsz, mert ez nem hülyeség és igen lehet ilyen pasit találni.Persze lehet h. nem olyan tökéletes de 90%-ban minden stimmel.Én több ilyen fiúval jártam már.
2010. máj. 19. 12:04
 10/12 anonim ***** válasza:
medvedisznóember
2010. máj. 22. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!