Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja a péniszemnek? (lent)
Figyelt kérdés
vasárnap lefeküdtem egy csajal és hétfőre a péniszem végén a bőr kiszáradt és "hámlik" meg egy kicsit piros. Ez mitől lehet? Régebben is mikor lefeküdtem vele ugyan ez volt.Segítsetek.(más csajokkal is voltam de akkor nem jött elő)2010. máj. 18. 23:38
2/11 anonim válasza:
hát gondolom h vmi fertőzése van a csajnak
ha magától nem múlik el, menjél orvoshoz
3/11 A kérdező kommentje:
mikor először volt, kb 2-3 nap után elmúlt, de azért kiváncsi vagyon mi lehet ez.
2010. máj. 18. 23:45
4/11 anonim válasza:
Lehet száraz volt a barátnőd, te meg csak gyömöszölted.
5/11 anonim válasza:
Használj gumit és nemlesz fertőzésed
6/11 anonim válasza:
bíztos a bűntudat hogy össze-vissza lefekszel mindenféleségekkel... am ha csak 1 lánnyal maradsz a közeljövőben akit igazán szeretsz és csak vele sexelsz akkor elmúlhat, ha nem akkor doktor bácsi ;)
7/11 A kérdező kommentje:
az lesz.. a csajjal igazából barátok vagyunk csak már egy párszor megtörtént az a dolog és most pont nem volt nálam gumi.
2010. máj. 18. 23:51
8/11 A kérdező kommentje:
23:49 nem bírok egy csajjal meglenni.. fiatalnak érzem még magam egy tartós kapcsolathoz(18 vagyok) +kell a változatosság
2010. máj. 18. 23:54
9/11 anonim válasza:
Szerintem a csaj sem a hűség mintaképe, csak nehogy jelentkezzen nálad, hogy neki meg hüvelygombája lett. Bumm!
10/11 anonim válasza:
A huvelygomba az a legkisebb ami erheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!