Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értelmezzem a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értelmezzem a barátomnak ezt a hétvégi meghívását külföldre?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekes helyzet állt elõ. A barátomtól meghívást kaptam egy hétvégére (2 nap) Párizsba, amire igent mondtam. A furcsaság ott kezdõdött, hogy külön vettük meg a repjegyet, mindenki a sajátját, mivel kérte, hogy nézzem meg az árakat, amikor ráérek (...). Ez még talán rendben is lenne. Ezt követõen azonban eltelt 2 hét anélkül, hogy lefoglaltuk volna a szállást, mindig elmaradt, pedig többször elkezdtük, és bele is fért volna az idõnkbe. Végül jött azzal a kéréssel, hogy nézzek én hotelt a szabadidõmben. (...)

Szerintem ez már messze nem meghívás, és nem is igazán értem, hogy gondolja, felesben fizessük-e a hotelt, nem mond semmit egyáltalán. Elég kellemetlen lenne nekem rákérdezni, hogy is gondolja ezt az egészet. Mehettünk volna itthon is bárhova, az õ ötlete volt külföld, nem értem, miért nem intézi akkor.

Mit gondoltok?

2017. jún. 16. 15:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#9/#10

Köszönöm szépen a véleményedet, sokat segített.

Nem véletlenül szólalt meg a vészcsengő bennem. Nem is értem, hogy hozhat ilyen kellemetlen helyzetbe, hogy még nekem kelljen rosszul érezni magamat a hülyeségei miatt, holott meghívásról volt szó...

2017. jún. 17. 09:05
 12/23 anonim ***** válasza:

Szó szerint meghívott?

"Szeretnélek meghívni Párizsba" vagy "Elutazunk Párizsba?" Lehet csak Te vetted meghívásnak, ő úgy gondolta, hogy együtt, de mindenki magának állja. Tisztázd le vele minnél előbb.

2017. jún. 17. 11:28
 13/23 A kérdező kommentje:

Talán a kérdés úgy hangzott, hogy szeretnélek elhívni Párizsba vagy ehhez hasonló.

Egy fontos tényező.

A repjegynél sem volt egyértelmű, de ott én megelőztem, hogy amennyiben kedvező áron van, meg is veszem a sajátomat.

A szállásnál pedig küldözgetett elég exkluzív hotelekről képet, erre mondtam, hogy csak szerényen, mire ő: "meginvitállak".

Most meg ott tartunk, hogy semmi sincs lefoglalva...

2017. jún. 17. 11:39
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak ilyen felvagas akart lenni, minden mogottes tartalom (ertsd eroforras, koltsegvetes) nelkul, es hamarosan majd kapsz valami kamu indokot amivel vagy lemondja, vagy pedig varatlan hatalmas koltsegre hivatkozva te fizeted a kiadasok nagy reszet, mert o szepen megker ra. Ezt eljatsza 4-5 nonel, es mar meg is van az europai korut :D.
2017. jún. 17. 12:18
 15/23 A kérdező kommentje:

Azt várhatja, hogy én bármit is fizetek, mivel egyetemista vagyok még, ilyen kiadásokra nincs pénzmagom.:)

Amúgy már utalt arra, hogy a rokonai is pont akkor hívták meg valahova külföldre, ahová csak a repjegyet kell(ene) fizetnie, de õ közölte, hogy velem utazik.:)

2017. jún. 17. 12:26
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hat, akkor eleve nagyon galans az uriember, hogy ilyeneket felvet, aztan hagyja, hogy te fizesd a repjegyedet, mintha egyetem mellett masodallasban aranyat asnal...
2017. jún. 17. 12:28
 17/23 A kérdező kommentje:

Azt már nem is említem, hogy magához még egyszer sem hívott meg, mindig õ jött/jön hozzám.:)

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

2017. jún. 17. 12:58
 18/23 A kérdező kommentje:
Tegnap mondta meg, hogy ja, a szállást õ állja. Ettõl függetlenül megy a szerencsétlenkedés a foglalással.
2017. jún. 19. 18:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd ezt el :/ Biztos vagyok benne h nem fog jó kisülni belőle... :/
2017. jún. 20. 08:57
 20/23 A kérdező kommentje:

#19:

Magát a kapcsolatot engedjem el, ugye?

Amúgy sokszor ködösít szerintem...

2017. jún. 20. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!