Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értelmezzem a barátomnak ezt a hétvégi meghívását külföldre?
Nagyon érdekes helyzet állt elõ. A barátomtól meghívást kaptam egy hétvégére (2 nap) Párizsba, amire igent mondtam. A furcsaság ott kezdõdött, hogy külön vettük meg a repjegyet, mindenki a sajátját, mivel kérte, hogy nézzem meg az árakat, amikor ráérek (...). Ez még talán rendben is lenne. Ezt követõen azonban eltelt 2 hét anélkül, hogy lefoglaltuk volna a szállást, mindig elmaradt, pedig többször elkezdtük, és bele is fért volna az idõnkbe. Végül jött azzal a kéréssel, hogy nézzek én hotelt a szabadidõmben. (...)
Szerintem ez már messze nem meghívás, és nem is igazán értem, hogy gondolja, felesben fizessük-e a hotelt, nem mond semmit egyáltalán. Elég kellemetlen lenne nekem rákérdezni, hogy is gondolja ezt az egészet. Mehettünk volna itthon is bárhova, az õ ötlete volt külföld, nem értem, miért nem intézi akkor.
Mit gondoltok?
#9/#10
Köszönöm szépen a véleményedet, sokat segített.
Nem véletlenül szólalt meg a vészcsengő bennem. Nem is értem, hogy hozhat ilyen kellemetlen helyzetbe, hogy még nekem kelljen rosszul érezni magamat a hülyeségei miatt, holott meghívásról volt szó...
Szó szerint meghívott?
"Szeretnélek meghívni Párizsba" vagy "Elutazunk Párizsba?" Lehet csak Te vetted meghívásnak, ő úgy gondolta, hogy együtt, de mindenki magának állja. Tisztázd le vele minnél előbb.
Talán a kérdés úgy hangzott, hogy szeretnélek elhívni Párizsba vagy ehhez hasonló.
Egy fontos tényező.
A repjegynél sem volt egyértelmű, de ott én megelőztem, hogy amennyiben kedvező áron van, meg is veszem a sajátomat.
A szállásnál pedig küldözgetett elég exkluzív hotelekről képet, erre mondtam, hogy csak szerényen, mire ő: "meginvitállak".
Most meg ott tartunk, hogy semmi sincs lefoglalva...
Azt várhatja, hogy én bármit is fizetek, mivel egyetemista vagyok még, ilyen kiadásokra nincs pénzmagom.:)
Amúgy már utalt arra, hogy a rokonai is pont akkor hívták meg valahova külföldre, ahová csak a repjegyet kell(ene) fizetnie, de õ közölte, hogy velem utazik.:)
Azt már nem is említem, hogy magához még egyszer sem hívott meg, mindig õ jött/jön hozzám.:)
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
#19:
Magát a kapcsolatot engedjem el, ugye?
Amúgy sokszor ködösít szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!