Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi áll jobban egy fényképen (fiúnak)?
:DDDDDDDDD
57%-os ne csináld már, sírok a válaszaidtól :DDDDDDDDDDDD
hát de h lehet ilyet kérdezni, könyörgöm??
alapból minek kell hülye fejekkel fotózkodni, én már ezt nem értem, de ha már kell, akkor nem igaz h annyi egyéniség sem szorult bele, h kiválassza a keménynézéses képet, mert ott előnyösebben domborodik a gatyája meg látszik az izomtrikó alatt az elb@szot tetkója
falnak megyek az ilyen kis töketlen b*ziktól, bocs
Én baromi jót röhögök a válaszaidon :DDDD Minden kérdésnél :DDDD
hát elsősorban az a céljuk :D
de ha értelmes a kérdés, akkor megpróbálok azért segíteni(szellemi színvonalamhoz mérten)
XD napisz..os kö...g :D. Csak, hogy tudd felpontoztam a valaszod, mert megnevettetett (kivéve azt amelyikben leb....tál). Én mosolyogni szoktam, de mivel hasonlóval sehol nem találkoztam, rákérdeztem.
Csak egy általános példa, a szinészek és az énekesek is "keményen" néznek fotózásokon, akkor csak van benne valami.(Vagy nem? Jobban tudnám ha normális válaszokat kaptam volna :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!