Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nőknek bejönnek az interneten trollkodó pasik?
"legjobb az, amikor ocsmányságokat írnak, aztán privátban nem győznek bocsánatot kérni. "
😀😀😀 lol
Ezt nem trollkodásból csinálják, ez egy szánalmas ismerkedést kísérlet. Ha bocsánatot kér, akkor van indoka megszólítani, és ilyen esetben nagyobb esélye van annak is, hogy a nő válaszol, mert megpróbálja meggyőzni az eredeti témában, hogy nem volt igaza, amit privátban már készségesen elfogad a beszóló is.
# catch the soul
Én eddig meg voltam győződve róla, hogy te értelmes ember vagy, de a nőknek nincs humorérzékük olyan hímsoviniszta általánosítás, amit egy művelt, olvasott, humoros ember nem tesz. Akkor se, ha viccnek szánja.
Én nem kedvelem a direkt trollkodást. Időpocsékolás is, meg csak szemetelik vele a netet. A trollkodásban ritkán van igazi iq.
"# catch the soul
Én eddig meg voltam győződve róla, hogy te értelmes ember vagy"
Te ugye konkrétan max 2 órája regisztráltál a GYK-ra? Mármint az "eddig" időtartamát próbálom behatárolni :)
Némelyik bejön :D
Ezzel a catch the soul-lal nem éri meg szóba állni! Egyszer már megtettem! -.-
Persze, majd hótismeretlen embereknek fogom magam produkálni. Addig álljál fél lábon, cimbora.
"Nyugi emberek. Ne essetek abba a hibába, hogy elhamarkodottan ítélkeztek. "
Ne aggódj! Sok hibába beleesem, de ebbe egybe biztos nem fogok ;)
Sajnos a trolloknak nincs könnyű dolguk, ha nők elcsábításáról van szó. Ennek egyik fő oka, hogy a "troll" fogalom jelentésének minősége erőteljesen romlik. Már az is trollnak számít, aki szimplán humortalan, kötekedő hozzászólásokat ír (Vagy pl "ezotardok" szempontjából mindenki troll, aki nem ad igazad állításiknak). A valódi trollkodás művészete egyre inkább háttérbe szorul és ezzel együtt az embereknek is egyre kevesebb igényük lesz rá, ami egy megállíthatatlan összeomlást idéz elő.
Mint egykori hivatásos troll állíthatom, hogy a nőknek csak egy viszonylag alacsonyabb hányada értékeli igazán a mi ökörségeinket. A nők ugyanúgy értik a humort, de a trollkodás ennek az átlagosan megszokottól eltérő formája, ami számukra legtöbbször csak gyerekes hülyeségnek tűnik.
Azonban vannak olyanok, akik imádják a trollkodást! Egyszer megismertem egy troll lányt, aki olyan volt mintha csak az én női megfelelőm lenne. Szinte átfedett az érdeklődési körünk, a trollkodást magas szinten művelte. Szinte ő volt a Káosz úrnője!
Csupán egyetlen "aprócska" probléma adódott vele...
Ő is a nőket szerette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!