Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuálisként esetleg valaki volt már homoszexuális szórakozóhelyen?
Pl Alterego,vagy egyéb,ajánljatok,ha tudtok.
És a tapasztalatotok mi?
Pár éve voltam a Capellaban. A jelenlévők minimum fele szerintem heteroszexuális volt.
Én kifejezetten a travi showt mentem megnézni.
Sokkal lazabbak voltak az emberek, mint máshol.
N
Mi is a Capellában voltunk nagyon rég azért mert az esett a legközelebb. Nem tapasztaltunk semmi különöset, mit kellett volna?
N
Exemmel és az ő haverjával tévedtünk be, de fel sem tűnt, csak jó tíz perc után.
Csak férfiak voltak, és engem nagy ívben leszartak (pedig sort, pici smink, kivágottabb felső volt rajtam), a két srácot viszont igencsak élénk érdeklődéssel nézték - különösen az exemet, aki elmehetett volna passzívnak :D
Utolsó, te, egy ilyen hisztis, keserű pics@t, mint te...you must be fun at parties.
ON
Persze, sokszor voltam, nincs semmi extra, sokan a travi show miatt jönnek, meg persze Dömper oltásaiért :D
nnaaa,miért szidalmazzátok a hölgyet,csak leírta a véleményét...
Hát,elmegyek,kíváncsi leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!