Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, szerintetek hogy néz ki egy átlag alatti nő?
"egy férfi átlag alattinak titulálja akkor nem a körítést kevesli, hanem a körítés nélküli produkciót."
Így van. Ez ízlés kérdése. A nők szemét nagyon meg tudja vezetni smink, a ruha, a frizura.
Férfiből is van ilyen, meg van akit ez nem érdekel.
Én például a hajra, sminkre, ruhára egyáltalán nem mozdulok, a természetes bájra annál inkább
(volt egy lány barátom, a testét minden téren teljesen elhanyagolta, viszont mindig a legújabb trendeknek megfelelő ruhát, sminket hordott, és nem értette, hogy miért nem kell sok férfinek, miért azt a lányt választják, aki talán még sminkkészletet sem látott)
Egyébként a másik érdekes, hogy a nőket általában erősebben befolyásolja a jelen szerintem a férfiakat meg az, hogy mi lehetne belőle.
Egy nő azt látja, hogy MOST milyen a másik haja, ruhája (nem csak nőknél, hanem férfiaknál is)
Férfiként meg azt látom, hogy egy kicsit másik frizurával, egy másik szemüvegkerettel milyen csodás nő lenne belőle (és ezt több férfi ismerősömtől hallottam már, mikor nőket véleményeztünk)
2-es vagyok.
Lányok, akik most megijedtetek! Szerintem az utcán látható nők bő 3/4-e szebb KT-nél (ezért is őt említettem). Nagy valószínűséggel ti is azok vagytok, úgyhogy emiatt ne legyenek álmatlan éjszakáitok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!