Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy elhajtottam, vagy hül. Ye voltam mert kihagytam egy ismerkedési lehetőséget? 22/L
Már egy hete történt. Este mentem haza és oda jött hozzám egy részeg srác. Nem volt matt részeg,de azért làtszódott rajta. És elkezdett velem beszélgetni. Én meg kedvesen elhajtottam 2 perc utàn, mert hogy ugye részeg volt. Mondtam neki hogy ne igyon többet. Kedvesen megköszönte a tanàcsot és olyan boldog-szomorú mosollyal elment.
Vajon jól tettem hogy elhajtottam? Mert egyèbként kedves volt, ráadásul kinézetre pont az ideálom. Ha nem lett volna részeg, tuti ismerkedtem volna vele. De lehet hogy józanul ő nem ismerkedett volna velem :( nem vagyok egy csúnya làny, csak a tipikus szürke kisegér, akit nem vesznek észre. Viszont ha észre vesznek, akkor rögtön felszabadulok és nagyon vidàm, mosolygós leszek.
Egy hete eszem ezen magam, hogy nem kellett volna elhajtani azt a srácot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!