Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év fölött egy nő már nem annyira "jó party"? Mert nem/igen?
1. "Mert" ???? helyette miért
2. hogy jut eszedbe ekkora butaság?
Attól függ mire.
Valszeg benne lenne a következővel házasságban, gyerekvállalásban, (a többség) míg egy 21 éves lány nem. Erre jó parti.
Egyéjszakásra nem annyira, mint egy 21 éves.
Általánosságban...
Attól függ, hogy ki és mit keres. Van, aki a 25 feletti lányokat bírja, van, aki a 25 alattiakat. Van, akit nem érdekel.
Én inkább kezdek egy idősebb nővel, mert sajnos a saját korosztályomban a legtöbb lány nagyon gyerekesen viselkedik.
Hogy mi?
35 múltam, nekem 25-nél (de inkább 28-30-nál) kezdődik a jó parti nőből :)
Egyébként miért lenne egy ilyen nő rossz parti? Egy 28-30-33 éves nőnek általában már benőtt a feje lágya (ahogy egy 30-as férfinek is), van normális karrierje, többségük túl van a hercegnő szakaszán, nem csak "kavarni" akar, és tudja, hogy a húsvér férfiak nem valamelyik magazinból bújtak elő.
Egyetlen veszély leselkedik rá, ha elhagyja magát, de több olyan harmincas nőt ismerek, akinek a formáját bármelyik húszonéves megirigyelheti.
disclaimer: elnézést mindazoktól a 25 alatti nőtől, akikre nem igaz a fenti fiatal lányokat érintő jellemzés, nem akarok általánosítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!