Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka az olyan ember, akinek (évek múlva is) szereted az illatát?
Nem parfümre stb gondolok, hanem saját illatra, szagra.
Nincs elég tapasztalatom, hogy el tudjam dönteni, az ember életében hányszor van ilyen...
Ezt hívják kémiának,
amikor elfogadod a másik embert teljesen magad mellett, annak (bõr)illatával együtt.
Nekem ezek a nagyon fontos dolgok, míg mások azt sem tudják, hogy mirö
Bocsánat, szóval:
Míg mások azt sem tudják, hogy mirõl beszélek, nem tulajdonítanak ennek jelentõséget...
Tudom, hogy mi ez, nem ez volt a kérdés.
Mennyire ritka?
Nem "szexualis" ertelemben nekem egy ilyen van, aki az anyam. Jo erzes, megnyugtato az illata amikor megolel.
A masik ertelemben meg az elso parom. Az nem is tudom, hogy normalis-e, mar mar ilyen foldontuli elmenynek elem/eltem meg. Mintha egy masik bolygon lennek, nagyon intenziv dolgokat valtott ki belolem mindig.
A jelenlegi parom illata pedig kifejezetten taszit, masfel ev utan sem tudtam megszokni, csak parfummel birom.
Nekem ez a ket ember van.
Igazából ezt hívják "kémiának" (pedig inkább szimpla biológia) nem azt amikor a 15 éves r*bi aztmondja a nem menő helyes arcnak koccolás gyanánt, hogy bocsesz nincs meg a kémia. De mégis mindenki arra használja amikor ezer másik ok miatt nem kell a szóbanforgó ember és egyszerűbb ráfogni a "kémiára".
Persze ritka az ilyen ember de ez csak szerencse kérdése, lehet valaki mindig ilyenekbe fut bele mert akkora mákja van. Persze attól még a viselkedése/külleme lehet nem a legjobb és nem vele fogod leélni az életedet de a kémia ez esetben igenis működött. Nyilván az a legeslegjobb kimenetel, hogy megtalálod azt aki a szemedben a legszebb, a személyisége és jelleme is tökéletesen passzol hozzád és még a biológia is egymásnak szánt titeket, nos az ilyen kapcsolatok nagy valószínűséggel örökre kitartanak. De egy szó mint száz: Ritka.
Az exemnek kifejezetten taszított az illata, pedig szerettem és kívántam is akkoriban.De az illatra ha gondolok is hányingerem lesz a mai napig.
A páromnak viszont jó illata van, szeretem évek után is.
Szerintem ez is fontos dolog, bár nyilván ha minden klappol,akkor nem szakítanék csak az illat miatt.:D De fonotsnak tartom
És nyilván nem az állott izaddságszagról van szó, hanem simán a bőr illata tisztán, mindenféle parfüm stb nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!