Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a szülők akiknek a fiuk esélytelen a nőknél, ezt
hogyan élik meg?
Vesznek egy számítógépet és örülnek, hogy legalább biztonságban van.
2017. jún. 11. 17:26
Valahogy megpróbálják feldolgozni, hogy valószínűleg nem lesz kisunokájuk.
2017. jún. 11. 17:29
Nekünk három gyerekünk van.
Ha így nézzük eléf rossz "befektetés" csak egy gyereket vállalni ilyen szempontból. Meg is halhat, meleg is lehet, szerencsétlen is lehet és bumm, máris vége a család vérvonalának. Ezt meg nem sok szülő akarja.
ÉS VICC NÉLKÜL: Olvastam ilyet például hogy azokban a családokban sokkal jobban elfogadják a meleg gyereket a szülők, ahol 3-4 gyerek van.
2017. jún. 11. 17:29
Ez sokszor pont a szülők hibája, de jellemzően nem szokták felismerni.
2017. jún. 11. 17:53
legtöbbször a szülők hibája, hogyha a gyerek életképtelen lesz.
2017. jún. 11. 18:06
Így alakult,de nem lesz mindig így -építi a házát lesz jó autója-nyaraló stb
Remélem hallgat rám és csak prostizni fog,-minek egy kolonc a nyakára?
-Ha csórón nem kellett akkor presztizsel se kelljen .
2017. jún. 11. 18:12
Mi értelme gyereket csinálni, ha abból végül nem lesz unoka, dédunoka, stb?
2017. jún. 11. 18:14
Én ismerek ilyet, gyakorlatilag az anyja tartja benne ebben az állapotban. Miután 25 évesen a 4. egyetemi szakáról csapták ki úgy, hogy az évek során jó ha egyetlen félévet elvégzett összesen (!), anyuka azzal díjazta, hogy vett neki egy új számítógépet. Dolgozni esze ágában sincs elmenni, az egyetemet se erőlteti már, csak ül a gép előtt naphosszat. Ahogy eddig.
2017. jún. 11. 18:18
Csak az ő nevükben tudok beszélni, az alapján, ahogy ehhez a kérdéshez hozzáállnak. Hát, tulajdonképpen telibesz**ják az egész témát. Sosem izgatta őket, hogy van-e/nincs-e barátnőm, szűz vagyok-e stb. Mondjuk nekik is megvannak a saját problémáik (munka, betegség), szóval nem csodálom, hogy nagyon nem érdekli őket a helyzetem. Elmondható, hogy mindig közömbösek voltak ezen téren. Bár nem hibáztatom őket, mert ők csak annyiban tehetnek a sikertelenségemről, hogy azokat a géneket adták tovább amelyek miatt feminin alkatú és alacsony lettem. A nagyobb probléma viszont épp az, hogy azt sosem voltak hajlandóak beismerni, hogy az alacsonyságom elég nagy hendikep a csajozásban és inkább folyton a szemembe hazudnak, hogy átlagmagasságú vagyok. Na ezt viszont sosem fogom nekik megbocsájtani.
2017. jún. 11. 18:51
Elmondjam mi a rosszabb egy lúzer fiúnál?
Egy lúzer apa, aki életében nem tanított semmit a fiának arról, hogy az hogyan legyen sikeres a nőknél.
Én a saját édesapámnak, aki (a húszas éveiben, a gyerekei előtt) elképesztően nagy nőcsábász volt, nagyon sokat köszönhetek. Nem azért mert leült velem és szó szerint tanította a csajozást, hanem mert az életem első 15-20 évében rám ragadt a személyisége, viselkedése, a pozitív értelemben.
A lúzer srácok apjainak erősen a tükörbe kellene nézniük hogy megértsék ez jórészt az ő saruk
2017. jún. 11. 19:00
Kapcsolódó kérdések: