Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem azt a helyzete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem azt a helyzetet, hogy flörtöl velem egy férfi, akinek van baratnője?

Figyelt kérdés
Nekem is nagyon tetszik a férfi, ez akadályoz meg abban, hogy elküldjem a fenèbe...
2017. jún. 11. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem értelek. Ha nem tetszene, akkor elküldenéd. De mivel tetszik, ezért nem. Szóval te nem akarod, hogy egy foglalt pasi nyomuljon rád, de ha már tetszik, akkor az elveid már nem számítanak?
2017. jún. 11. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, te sokkal jobban megérdemled, hogy egy hűtlen ku.rvapecér csaljon fűvel-fával, mint a barátnője. Összilletek. Hajrá! Vedd el! Megérdemled.
2017. jún. 11. 17:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok belé:(
2017. jún. 11. 17:22
 14/16 anonim ***** válasza:
56%

Brühühü, szerelmes vagyok, nem tehetek róla...

A nagy lószaft!

Amikor kiderül egy pasiról, hogy 70-et keres nettóban és az anyjával lakik, valahogy minden nő tud a fejével gondolkodni, és többé rá se néz.

Ééérdekeesss, hogy csak pont ezt az egyet nem lehet kezelni, ha foglalt.

Egyébként mindenki úgy bacca el az életét, ahogy jól esik.

Írtam, hogy megérdemled, hogy ilyen gerinctelen pasid legyen. Áldásom rátok! Igazad van, összeilletek!

2017. jún. 11. 17:30
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező nyugi :D Olyan vagyok mint te csak farokkal a lábam között xdd

Meg amúgy hasonló helyzetben is, csak itt a csajnak van pasija de ad félre érthető jeleket, hogy így mondjam. Szerintem ez nem gerinctelenség most komolyan elvégre az fogja vissza magát akinek van párja! Most a kérdezőt minek csesztetni ő szingli. Minek kínozni magad, csábítsd el a g*cibe aztán ugrálj a fa**zán ameddig jól esik és majd lesz valami. Legvalószínűbb, hogy téged is dob majd vagy megcsal dehát ez van az élet már csak ilyen.

De nagyon mély életbölcsességgel azt tudom mondani, hogy én sokkal jobban bánok (és sokkal több is van belőlük) olyan dolgokat amiket nem tettem meg mint amelyeket igen.

Ha szerelmes vagy belé húzd az agyát de ne add magad könnyen az elég faroklohasztó tud lenni. Ki tudja lehet egymásba szerettek és happy ever after. Sok sikert

2017. jún. 11. 18:31
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 Köszönöm:)
2017. jún. 11. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!