Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy kövér nő hogyan fogadja el magát?
"juj, aki azt tanácsolta, hogy fogyjál le, máris leszavaztad? :D de cink vagy, ebből is látszik, hogy csak lusta vagy tenni azért, hogy lefogyj, de tudod, nem is kell ám 80 éves kort megélned. :D "
1.Én nem szoktam pontozgatni,relatív válaszok vannak.
2.Nem te döntöd el meddig élek.És semmi közöd hozzá! Nincs kőbe vésve.
gyerekes a pontozgatásod, de mindegy, ez a te szinted :D
csak nevetek rajtad :D :P
"Ha nem kell nektek,akkor hogyan?"
Hát úgy kérlek, hogy legelőször EZT fogadja el.
Mármint hogy közülünk max. a zsírfetisisztáknak kell, de senki másnak. Oszt ha ezzel megvan, akkor már nincs is megfelelési kényszer és szabadon hízhat akár hatszáz kilósra is.
Ha ez neki így a jó?
Tudom, hogy le fogtok pontozni, de a válaszom: simán! Rengeteg különböző alkatú és testű ember él a földön, van aki relatíve egészséges, és olyan is aki beteg. Mégis megvannak valahogy. Szerintem a kövér nők szexik, és 30 kiló "fölösleg" nem fog megállítani nagyon semmiben - kivéve ha meg akarod mászni az Everestet :D. Nekem van egy lány ismerősöm aki 37 éves, 150 kilós és nem beteg, teljesen rendben vannak az értékei. Ehhez képest a te zsírod kis miska, úgyhogy ne panaszkodj, élvezd az életet :D.
Ha talán kedved támadna beszélgetni, írj privit.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!