Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek minden különösebb ok nélkül nincs párja?
Valószínűleg akkor is csúnya, csak nem objektíven csúnya, hanem a nők számára az.
Esetleg túl magas elvárások? Pénzügyi kilátástalanság?
Igen.
Van is ilyen ismerősöm.
21/L
igen, van ilyen. nekem az össz-vissz 3 kapcsolatom között hosszú évek teltek el, a legutóbbi szünet (rekord!) 6 éves volt. Most meg megint van barátom, évek óta. Akkor eddig baj volt velem, most meg nincs?
van, akinek ez egyszerűen megy, másoknak meg nem. ez nem "baj" kérdése. Amúgy tudom is, hogy jól nézek ki, sok bókot kapok, sportolok, csinosan öltözködöm. mégsem kezdeményez nálam senki, azóta sem kaptam komolyan vehető ajánlatot/nem érdeklődtek irántam komolyabban normális emberek, mióta ebben a kapcsolatban vagyok.
Nem tudom, miért van ez, a külsőm teljesen oké, a természetem is kellemes, vicces. Talán csak rosszul (nem) flörtölök.
Valamilyen szinten igen. Én is hasonló vagyok, bár van baj a személyiségemmel, mert nem tudok szerepeket játszani, sőt nem is tetszik ha valaki szerepet játszik, és nem vagyok nagydumás, csak simán beszélgetni tudok.
Találni találnék, de én nekik csak barát lehetek, az aranyos kedves fiú, max szexpajti, de az nem gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!