Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társkeresőkre érdemes lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkre érdemes lehet férfiként regisztrálni? A nők szokták nézegetni ott a férfiakat vagy inkább várnak hogy ők írjanak nekik?

Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 09:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Sajnos kevés van,aki viszonylag jól néz"

Egyébként ez a legnagyobb baj.

Az első helyen mindenki a jó kinézetet említi.

Nem mondom, hogy olyan nővel/férfivel kell randizni, aki nem tetszik, de azért a társkeresőkön ha nincsenek ütős fotóid, akkor bármelyik nembe is tartozz, esélyed sincs, mert a személyiséged, a humorod a sokadik helyen lesz csak érdekes (és persze ezért a sok csalódás, mert ha valaki tényleg jól néz ki, akkor már mindenki magasról tesz arra, hogy rendes e vagy egy mocsok)

2017. jún. 10. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Jó pár alkalommal kérdeztem nős pasikat, mit akarnak tőlem házasként...válasz:azonnali tiltás.Nem kifejezetten csak nők élnek ezzel a lehetőséggel.

2017. jún. 10. 10:30
 13/16 anonim ***** válasza:

@10

egyet kimondhatunk :(

A társkeresőkön hiába van egy csomó normális nő és férfi, valahogy a végén mégis mindenki a legrosszabb arcát mutatja, és olyan szempontok szerint válogat, ami mentén az életben nem fog igazi párt találni.

2017. jún. 10. 10:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyon átlátszó, valami újat kellett volna kitalálni, és nem csak átírni a nőkről szóló tapasztalatokat férfira.

A férfiak bizony nem válogatnak, mert nem válogatHATnak, örülnek ha nők NÉHA reagálnak rájuk, aztán nagy szerencsével jöhet a randi, de általában az a vége, hogy a nő megy a következő jelöltre, egy "majd beszélünk"-el lezárva (természetesen többé nem beszél).

2017. jún. 10. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
#12 én is voltam férfiként kiemelve, és 30 éves létemre 50+os nők irkáltak.. nem tiltottam őket de nem is rájuk vágyom.. beteg ez a világ!
2017. jún. 10. 17:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagy bziság ez.... a férfiak maradnak egyedül ha egy nő ki nem nézi őket :/
2017. jún. 10. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!