Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neten való ismerkedés vs az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten való ismerkedés vs az utcán? érveket ellenérveket kérek

Figyelt kérdés
:)
2017. jún. 10. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Netes ismerkedés:

érv- hamar megismerhetsz sok embert

ellenérv- de nagy valószínűséggel rosszul ismered ki, esetleg másmilyen előbe mint neten.

Utcán ismerkedés:

érv- ha összejön a dolog megmarad az ismerkedés "varázsa"

ellenérv: túlságosan ismeretlen szituáció szerintem ez már a mai csajoknak ezért kiválthat némi félelmet az emberben ez által elutasítást

21/l

2017. jún. 10. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Az 1-es hozzászólását kiegészítem azzal, hogy én, amikor utcán próbáltam ismerkedni, nagyon bunkó és elutasító hölgyekbe ütköztem! Vagy jött a szöveg, hogy bocs van párom, vagy neten beszéltünk tovább aztán a nemigen vagy esetem szöveg! Én meguntam és azok a lányok, akik arra vágynak, hogy menjenek oda hozzájuk az utcán a fiúk én magam részéről mondom, hogy ennyi bunkó után kétszer meggondolom! Sajnálom, mert biztos van olyan egyén az utcán, akinek tetszik valaki és meg is nézik és biztos van is, aki csalódik emiatt! De sajnos a korábbi tapasztalatok elbizonytalanítják az embert!
2017. jún. 10. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Az utcán nagyon felszínes a dolog. Semmi sem fűz az adott nőhöz. Azért szólítod meg, mert tetszik a haja, vagy a szája, vagy csak ő van ott éppen. Semmit nem tudsz róla. Ha nincs jó emberismereted, akkor rendszeresen olyanokat szólíthatsz meg, akikkel semmi közös nincs bennetek. Az meg a másik, hogy az utcán leszólítást nagyon kevesen tudják kezelni. Általában megijednek, vagy zaklatónak néznek.
2017. jún. 10. 08:58
 4/6 A legrosszabb ***** válasza:
A helyszín teljesen mindegy, de a nők irtóznak idegenekkel ismerkedni, legyen az az internet, vagy éppen a sarki vegyesbolt.
2017. jún. 10. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezek közül már inkább az internet, DE a legjobb az, ha ezek helyett olyan helyen ismerkedtek, ahová szórakozni jártok. Valakinek ez egy buli, másnak a PlayIT, a harmadiknak egy kiállítás.

Az internet személytelen, és ahogy a híres rapper is megaszondta:

"Len az utszán nincsen szerelem..."

21/L

2017. jún. 10. 12:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Számomra a netes ismerkedés csak pár hétig húzható. tehát ha van pár közös témánk és akarunk egymástól valamit, az a legjobb ha elhív és személyesen majd kiderülnek a továbbiak.

Az utcán ismerkedéssel sincs bajom. Nyilván 2 szó után nem fogom megadni a számom, de ha beszélgetünk egy kicsit és szimpatikusnak találom akkor már igen.

2017. jún. 12. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!