Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok túllépni rajta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túllépni rajta, pedig 2 éve nem láttam. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes voltam az egyik fiúbarátomba. Soha nem jártunk, de a vonzalom meg volt közöttünk. Megszakítottuk a kapcsolatot egy többhónapos érzelmi kavarás után. Soha nem tisztáztuk rendesen mi volt közöttünk. A mai napig nem értem, mi játszódhatott le benne. Nagyon szégyellte magát és végül úgy döntött nem keres többet. Azóta randiztam több emberrel, volt egy rövidebb kapcsolatom is, de állandóan ez a srác van a gondolataimban, sokszor elérzékenyülök. Abban hiszek, hogy egyszer majd megkeres és nem tudok ettől az érzéstől szabadulni, hogy ő a megfelelő társ a számomra. Túl kéne lépnem, de nem tudom elengedni még így se h nem látom, nem beszélünk. Van valami jó tanácsotok?
2017. jún. 8. 14:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
dráma a köbön. Keresd meg.
2017. jún. 8. 14:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát ha a barátság miatt nem vágtatok bele anno, akkor igazából így sincs értelme, ugyanúgy nem találkoztok, hogy ne legyen több.

Kérdés: mi akadálya, hogy együtt legyetek? Mi gátol benne, ha vonzódtok egymáshoz? A barátság nem lehet, mert az így is megszakadt. Szóval ha nincs igazi ellenérv arra hogy együtt legyetek, akkor keresd meg és beszélj vele. Ha ő mégsem úgy érez már, akkor ennek tudatában könnyebb lesz túllépni rajta.

2017. jún. 8. 14:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ilyen helyzetben. Nem lett lezárva rendesen a kapcsolat, sőt nem is akartam igazán hogy vége legyen, mégis elhagytam, utána pedig messze sodort minket egymástól az élet. Én már ott tartottam 5 év után, hogy hetente többször róla álmodtam, olyanokat hogy ott állok előtte de nem lát meg, vagy szólok neki de nem figyel rám, ilyenkor felriadtam, és nagyon felkavartak ezek az álmok lelkileg, holott több éves párkapcsolatban éltem. Én azt tettem mikor meguntam a rendszeres álmokat és hogy nem hagy lelkileg nyugodni, hogy ráírtam. Megírtam hogy beszélnünk kell, nem akarok belekavarni a magánéletébe meg semmit, de muszáj beszélnünk hogy tovább tudjak lépni rajta. Szerencsémre ő ebbe belement, és találkoztunk. Lényeg a lényeg, hogy utána sokat beszélgettünk írtunk egymásnak, átbeszéltük a régi dolgokat, és amikor megértettem a miérteket, akkor bizony belőlem ez a lelki teher vagy nem is tudom minek nevezzem, ez szépen csak elmúlt. Ezt tudnám neked is tanácsolni, ha lehetőség van rá írj rá hívd fel vagy találkozzatok. Énbennem az az érzés volt évekig, hogy haragszik rám amiért anno elhagytam, nyílván haragudott, de utána mikor rendbe raktuk a dolgokat és nem volt harag gondolom megnyugodott a lelkem, és elmúlt belőlem ez a szorongás.
2017. jún. 8. 14:59
 4/12 anonim ***** válasza:

En is hasonlo szituban vagyok, az elozo nagyon jokat irt. Szinten 2 eve szakitottam az exemmel, de nagyon sokat gondolok ra. Pedig van parom, szeretem de megis felkavarnak a vele kapcsolatos dolgok, mintha meg nem engedtem volna el. Probalom a mai napig elnyomni, de bevallom oszinten nem tul nagy sikerrel...

Nem adtam tanacsot, ne haragudj, de aterzem a helyzeted.

2017. jún. 8. 15:07
 5/12 anonim ***** válasza:
En meg pont hogy nem keresnem. O sem keres, nem erdekled. Ez mar elindithatna afele, hogy tegyel ra magasrol. Ha felkeresed es elutasito lesz, vissza is esel. Valoszinu, hogy neki nem volt olyan jelentos, mint neked. Nyiss masok fele.
2017. jún. 8. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:
szia, volt velem is egy ilyen, nekem egy év elteltével sikerült kicsikarnom egy többé-kevésbé őszinte beszélgetést. AZONNAL megkönnyebbültem. Kész, utána rögtön le tudtam zárni az egészet.
2017. jún. 10. 12:56
 7/12 A kérdező kommentje:
6-os és megmondtad neki, hogy azért szeretnél vele találkozni, mert nem tudod elengedni?
2017. jún. 10. 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Az emlékébe vagy szerelmes, nem belé, hiszen az a kö csög nem keres, tehát meg se érdemel téged. :)

Amúgy valószínűleg az volt a baj, hogy nem kaptad meg. Én pl könnyebben túllépek egy szakításon, ha sok minden történt a kapcsolatban, ha a terveinket (pl közös nyaralás) meg tudtuk valósítani. Ha nem, akkor hiányérzetem van, mintha egy lezáratlan kapcsolat lenne. Meg egy fiún is hamarabb túl tudok lépni, ha mondjuk csókolóztunk már, mintha még csak ennyi se lett volna, csak nekem tetszett. Ha megcsókolt, akkor vonzódik hozzám, csak van valami a személyiségemben, ami neki nem tetszik, de másnak igen. :) Azon viszont nem tudok túllépni, hogy undorodik tőlem.

2017. jún. 10. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
nem mondtam meg, de mi amúgy is találkoztunk. Nem tudtam bizonyos okok miatt magamban lezárni a kapcsolatot, és ő közben hitegetett engem, már a szakítás után, ezért meg pláne nem tudtam lezárni. Egyszerűen kicsikartam belőle egy nyilatkozatot, miszerint nem akar tőlem semmit, kerek-perec rákérdeztem. Ez rengeteget segített, mivel addig kettősen viselkedett, és én folyamatosan reménykedtem. Tehát a szitu nem 100%-ig ugyanaz, de hasonlít. egy kb. tisztázó beszélgetés helyretett bennem mindent.
2017. jún. 10. 15:34
 10/12 anonim ***** válasza:
még annyi, hogy ha a te volt barátod nem ilyen hitegetős, őszintétlen valaki, mint az enyém, hanem egy őszinte ember, akkor neki szerintem nyugodtan megmondhatod, hogy a lezárásban kéred a segítségét. Utána gondolom, úgysem látod, és nem az a cél, hogy megőrizd a méltóságodat 100%-ban, hanem hogy le tudd zárni. A kettő együtt szerintem a történeted ismeretében nem fog menni.
2017. jún. 10. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!