Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elolvasnátok olyan romantikus/erotikus történetet amit exetek írt saját valós élményeiből és ti is szetepeltek benne?
Figyelt kérdés
Nyilvàn olyan exre gondolok,akivel jóban vagytok.Vagy legalàbbis nem útàlattal vàltatok el egymàstól.Mert akkor nyilvàn nem.2017. jún. 7. 21:19
11/13 A kérdező kommentje:
Most akire konkrétan gondolok,nos vele nem tehettem meg,hogy mindig azonnal kimondjam,kimutassam,amire gondolok.Tàvkapcsolat volt.viszont nagyon egy hullàmhosszon voltunk,nem kellett kimondani a dolgokat.Sőt,akkor kezdődtek a bajok,mikor kimondtam.De ennek màr 17 éve.Igen,van egy olyan rossz tulajdonsàgom,hogy mikor bizonytalan vagyok,akkor szeretem felpiszkàlni a màsik érzéseit.'kiugrasztani a nyulat a bokorból',hogy tudjam,hol tart,hànyadàn àllok vele.Meg csak úgy...Mert izgalmas.
2017. jún. 7. 22:29
12/13 anonim válasza:
Ha minőségi az írás, akkor igen.
13/13 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, és még nincs exem, de ha lenne, én elolvasnám, hátha tudok belőle tanulni, meg jobban belelátni, mit élt át a másik a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!