Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt akik magasabbak a baratjuknal?
sziasztok! en 173 cm vagyok, eddig mindig nalam magasabb udvarloim/szerelmeim voltak. megismerkedtem egy fiuval, aki alacsonyabb nalam, 165 korul lehet, es nagyon bejon 😅 egyebkent haverkent ismerkedtunk meg, kozos barati tarsasag miatt, egyutt buliztunk stb. de mostanaban egyre tobb programot csinalunk kettesben, es egyszeruen annyira egy huron pendulunk, annyira jo a humora, a gondolkodasa, minden. egyezik az ertekrendunk, orakat elbeszelgetunk, tenyleg nagyon jol erezzuk magunkat egymas tarsasagaban. igazabol tudom, hogy jo csajnak tart, es nyilvan nekem is tetszik o, helyes, izmos, full a srac az en szememben 😀 de elgondolkodtam a magassag dolgon. ami butasag, mert a szerelem ugyebar nem errol szol, nem szabad szempontnak lennie ilyesminek, de megis mindenhonnan az jon, hogy a fiu legyen magasabb, ettol lesz ferfias, es lanykent te igy fogsz jol mutatni mellette, ha kicsi vagy.
nem tudom, hogy nekem valoban fontos-e ez, vagy csak attol felek, hogy masok mit mondanak.
esetleg van itt vki, aki magasabb a baratjanal es tudna par szot hozzaszolni a “problemamhoz”? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!