Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt akik magasabbak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt akik magasabbak a baratjuknal?

Figyelt kérdés

sziasztok! en 173 cm vagyok, eddig mindig nalam magasabb udvarloim/szerelmeim voltak. megismerkedtem egy fiuval, aki alacsonyabb nalam, 165 korul lehet, es nagyon bejon 😅 egyebkent haverkent ismerkedtunk meg, kozos barati tarsasag miatt, egyutt buliztunk stb. de mostanaban egyre tobb programot csinalunk kettesben, es egyszeruen annyira egy huron pendulunk, annyira jo a humora, a gondolkodasa, minden. egyezik az ertekrendunk, orakat elbeszelgetunk, tenyleg nagyon jol erezzuk magunkat egymas tarsasagaban. igazabol tudom, hogy jo csajnak tart, es nyilvan nekem is tetszik o, helyes, izmos, full a srac az en szememben 😀 de elgondolkodtam a magassag dolgon. ami butasag, mert a szerelem ugyebar nem errol szol, nem szabad szempontnak lennie ilyesminek, de megis mindenhonnan az jon, hogy a fiu legyen magasabb, ettol lesz ferfias, es lanykent te igy fogsz jol mutatni mellette, ha kicsi vagy.

nem tudom, hogy nekem valoban fontos-e ez, vagy csak attol felek, hogy masok mit mondanak.

esetleg van itt vki, aki magasabb a baratjanal es tudna par szot hozzaszolni a “problemamhoz”? 😀

2017. jún. 6. 10:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%

2 evig voltam kapcsolatban egy nalam alacsonyabb fiuval. Soha nem mult el a zavar, mindig irritalt. Vegul nem ezert lett vege, de az egesz kiallasa (o is izmos volt pedig) amibe a magassaga is hozzatartozott ugye, miatt nem lattam ot soha ferfiasnak. A setak alatt meg x ev elteltevel is mindig kenyelmetlenek voltak vele.

Azota szep es jo minden, de meghuztam egy 180-185 cm koruli hatart.

2017. jún. 6. 10:26
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudok ilyet elképzelni.

Én 177 cm vagyok és egy férfi akitől akarok valamit, legyen nekem minimum 180 cm.

22/L

2017. jún. 6. 10:36
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Én 180 centis vagyok, így azért bőven volt alacsonyabb pasim, eléggé leszűkíteni, ha csak méret alapján válogatnék... :)

Én azt gondolom, hogyha a srác nem kisebbségi komplexusos kis görcs (az itteni kérdések nagy része arra épül, ha megnézed, hogy a srácok rettegnek attól, hogy soha nem kellenek a nőknek), hanem elfogadta magát ilyen magasan, akkor nem kell, hogy a párkapcsolat útjába álljon.

Azért nem több fejjel vagy magasabb nála, miért lenne ez ciki? És azt mondod, fullos a srác, nem fogják az öcsédnek nézni vagy akármi, hogy ciki legyen.

Ha összeilletek, akkor senki nem fog megszólni az utcán sem. :)

2017. jún. 6. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

Az én párom pár (max 5) cm-el alacsonyabb. Eddig nem volt alacsonyabb pasim, de Ő szeret és én ezt nézem, nem azt, hogy hány cm. Magasan teszek mások véleményére. Miért foglalkoznék azzal, hogy vadidegenek mi a véleményük?

Ezek ego kérdések én azt gondolom, és ha egyikünket sem zavarja, akkor nehogy ezen problémázzak én vagy Ő.

2017. jún. 6. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
41%

Engem mindig érdekelt, hogy lehet magsabb lányt összeszedni.

De a kérdésben benne is van a válasz, ahhoz bitang jó pasinak kellene lennem:)

2017. jún. 6. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

#3 és 5 nagyon jól leírta. Ha a srácnak nincs kisebbségi komplexusa, és neked sem mellette debella komplexusod, illetve nem görcsöltök emuatt, hanem ahigy írtad kölcsönösen jól érzitek magatokat egymás társaságában, akkor semmi probléma.

Jól írtad, CSAK az számít, hogy Ő a tutti a TE szemedben. Irreleváns, hogy ki mit gondol a magasság különbségről.

Mellesleg az hogy a fiú legyen a magasabb, mert az a férfias és biztonságérzetet ad, színtiszta kamu és süketelés. Szimpla kifogás, hogy leplezzék a felszínességet és bevallják, hogy státusz szimbólum miatt kell 2 fejjel nagyobb pasi.

Őszintén egyszer sem éreztem magam férfiasabbnak attól, hogy lenéztem egy lányra vagy ő nézett fel rám.

2017. jún. 7. 07:15
 7/11 anonim ***** válasza:
57%
Az én barátom alacsonyabb öt centivel. Másokat ez sokkal jobban frusztrál, mint minket, mert minket nem érdekel. :D Ő amúgy is nagyon alacsony, 165 centi, tehát alapból furán néznek rá emiatt. Pedig izmos, jó kiállású meg jóképű.
2017. jún. 8. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg azt a francia romantikus vígjátékot, ami idén volt a mozikban. Életem NAGY szerelme a címe, vagy hasonló.
2017. jún. 8. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:
46%

Igen, Én 175cm vagyok, a párom 170cm. Engem mai napig zavar. Először megbékéltem vele, de egy időt után nagyon elkezdett zavarni. Le kellett mondani a magassarkú cipőről. Ő mindig mondta, hogy nem zavarja, de minden egyes alkalommal lábujjhwgyre áll, ami engem nagyon zavar, szülés után kb 10 kg mal több vagyok. Most 65kg. Debellának érzem magam. A szexnél is előfordulnak problémák, sok póz nem megy,ami a magas fiúkkal ment. Nem ér el itt vagy ott.

Viszont szeret,sokat udvarolt. Kedves.

Engem zavar ez.

Neked kell eldöntened, átgondolni a pozitívumokat, negatívumokat, és döntened.

Amit mások gondolnak rólad, az nem a te dolgod.

Minket mindig értek beszólások emiatt, de arra tojtam, sajnos még a családomból is. Egyedül apukám mondta, hogy inkább a belsőt nézzem,mert az fontosabb.

Figyu,ha téged ez nem zavar, vágj bele! Azután majd alakul.

2017. jún. 8. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
25%

Ez biztos,hogy tini kategória....

Mellesleg magas vagyok,jó a humorom, jó a gondolkdásom,szervezni programokat egy csimpánz is tud, szóval ha ennyi az igényed,akkor még velem is ismerkedhetnél és eggyel kevesebb problémád lenne.

Haha.

2017. jún. 8. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!