Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek kapcsolatot olyan emberrel akinek semmilyen célja nincs az életben?
A legtöbben ma már annak is örülnek ha találnak egy normális állást normális fizetéssel.
előrejutáson meg karrieren még csak álmodozni sem mernek a legtöbben.
Gyerek, család..nekem sem kell.
Nem.
Én tudatos célíró/tervező/végrehajtó vagyok. Megőrülnék egy ilyen ember mellett.
Attól még nem kell "sodródni az árral", hogy valaki nem akar családot vagy nincs magas jövedelme. Nekem is megvannak a magam céljai, amiket szeretnék elérni, és teszek értük, és haladok kisebb-nagyobb lépésekben, mikor hogy, de nem tudnám elképzelni céltalanul az életem. Például célom az is, hogy a régi ablakokat a lakásomon újakra cseréljem, gyűjtök erre, mert nem tudnám zsebből kifizetni, de minden hónapban teszek félre egy kicsit, aztán amikor összejön a pénz, akkor keresek egy megfelelő kivitelező céget.
Nem kellenek lehetetlennek tűnő célok feltétlenül, kicsi célok is lehetnek, de sodródni, az nem élet...
#13 a Gealan most nagyon profi 3 rétegű ablakokat gyárt, erős vasalással, és jó zárrendszerrel ill. zsanérokkal.
persze ha majd eljön az ideje.. :D
"ezen az oldalon mindenki csak a tökéletes, határozott, céltudatod, magabiztos emberekhez vonzódik."
képzeletben igen, de a valóságban sokan annak is örülnének ha végre lenne egy párjuk, és nem naphosszat a gyik előtt kéne ülniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!