Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek kapcsolatot olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek kapcsolatot olyan emberrel akinek semmilyen célja nincs az életben?

Figyelt kérdés
Olyan emberekre gondolok akiket nem érdekel a karrier és családot sem akarnak. Olyan sodródik az árral típusok.
2017. jún. 5. 16:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbben ma már annak is örülnek ha találnak egy normális állást normális fizetéssel.

előrejutáson meg karrieren még csak álmodozni sem mernek a legtöbben.

Gyerek, család..nekem sem kell.

2017. jún. 5. 17:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Én tudatos célíró/tervező/végrehajtó vagyok. Megőrülnék egy ilyen ember mellett.

2017. jún. 5. 17:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól még nem kell "sodródni az árral", hogy valaki nem akar családot vagy nincs magas jövedelme. Nekem is megvannak a magam céljai, amiket szeretnék elérni, és teszek értük, és haladok kisebb-nagyobb lépésekben, mikor hogy, de nem tudnám elképzelni céltalanul az életem. Például célom az is, hogy a régi ablakokat a lakásomon újakra cseréljem, gyűjtök erre, mert nem tudnám zsebből kifizetni, de minden hónapban teszek félre egy kicsit, aztán amikor összejön a pénz, akkor keresek egy megfelelő kivitelező céget.

Nem kellenek lehetetlennek tűnő célok feltétlenül, kicsi célok is lehetnek, de sodródni, az nem élet...

2017. jún. 5. 17:29
 14/17 anonim ***** válasza:

#13 a Gealan most nagyon profi 3 rétegű ablakokat gyárt, erős vasalással, és jó zárrendszerrel ill. zsanérokkal.

persze ha majd eljön az ideje.. :D

"ezen az oldalon mindenki csak a tökéletes, határozott, céltudatod, magabiztos emberekhez vonzódik."

képzeletben igen, de a valóságban sokan annak is örülnének ha végre lenne egy párjuk, és nem naphosszat a gyik előtt kéne ülniük.

2017. jún. 5. 17:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Köszi az ablakos tippet, majd ha eljön az ideje. :-)
2017. jún. 5. 17:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha semmi elképzelése,mit akar,semmiféleképpen sem.
2017. jún. 5. 18:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, itt egyetemről kikerülve mindenki vezérigazgató lesz. Legalábbis ez van neki eltervezve.
2017. jún. 5. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!