Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kevés az infó!
Hová, van-e neki meg neked BIZTOS munka, mióta vagytok együtt, stb?
Csak azért mert szeretem nem.
Ha el tudnám tartani magam önállóan odakint, és nem lennék kiszolgáltatott helyzetben, akkor elgondolkoznék rajta.
De lutrira csak mert szeretem, biztos nem.
Én megtettem!
Ő németországban dolgozott már 7 éve,hazaköltözött miattam. Hazaköltözése után 3 hónappal kapott egy állásajánlatot és megkérdezte,hogy mennék-e mert csak akkor vállalja el.
Én akkor 21 éves voltam, még egyetemen tanultam. Mivel ajánlott nekem is munkát, ő lett volna a főnököm és beleegyezett hogy vizsgaidőszakra hazaenged szabira, így döntöttem: MENJÜNK (nyelvtudás és szakma nélkül,de nekivágtam vele,mert ő ott volt velem)
Most 27 éves vagyok,azóta is együtt élünk, lediplomáztam, azzal találtam kinn jól fizető állást,már nem kell vele dolgoznom. Megtanultam a németet is jól és szépen alakul az életünk. Szerintem jó döntést hoztam.
Ha a párod fix az életedben és van benned kitartás,hogy jobb életet teremtsetek magatoknak,vágj bele. De sok sok sok sok végigsírt éjszakád lesz, a munkától ki fogsz készülni, amíg a nyelvet megtanulod zsongani fog a fejed, honvágyad lesz és teljesen át fog értékelődni az életed. Viszont biztos megélhetésed lesz, lehetőséged előrelépni,magad képezni, karriert csinálni,biztos jövőt kovácsolni. Nem kell külföldön megöregedni,de 5 évet szerintem lehet rászámolni míg kialakítod az életed és tudsz annyi pénzt félretenni,hogy megérje haza jönni.
Ha kérdésed van,írj :)
L27
Kedves kerdezo!
En megtettem. 7 honap jaras utan kikoltoztunk Angliaba az edesapjahoz. Nekem nem volt munka csak 3 honap utan, o is csak 1 honap mulva tudott kezdeni. Nehez volt de tuleltunk nagyon sok mindent. 7 evig voltunk egyutt azota pedig igazan jo, bensoseges baratsagot apolunk. Tudom ebben sem hisznek sokan de van ilyen is.
Nem tudom a korulmenyeidet de tudom hogy en a szivemre hallgattam es soha nem bantam meg ezt a dontest. Itt boldog vagyok es egesz. Megha szingli is ;)
Sok szerencset kivanok a dontesedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!