Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy lány, aki nekem egy szavamba kerül, és élek is ezzel, viszont neki párja van, akkor ki a szemét?
Ő azért szemét, mert a pasija hátamögött csinálja ahelyett, hogy oda állna elé és szakítana.
Te, drága barátom meg azért, mert tudod, hogy van valakije de azért kihasználod a helyzetet.
A 6os válaszolónak meg üzenem, hogy van egy elég masszív gerincoszlopom.
"Ha nekem van egy párom, hogy megcsal egy olyan valakivel, akihez nekem senki közöm, nem őt fogom számon kérni, hanem a páromat."
Es ha a fullos csaj fullos pasija ezt maskeppen gondolja?
Mult heten rongyolt be az irodaba egy ilyen fullos csaj pasija es ott elottunk nyomta orrba a nyakkendos bajgunart. Gunarunk nem volt szep latvany verzo, betort orral. A fonok behivatta, elbeszelgetett vele es hazakuldte. Azota nem lattuk. Csak szolok, hogy azert meg vannak ferfiak, akik nem turik, hogy mas ferfi hulyet csinaljon beloluk. Ha jol emlekszem par hete is olvastam itt, hogy egy ferj jol megrakta az utcan a felesege szeretojet.
Nőként is azt írom, hogy a csaj a szemét. Ráadásul ostoba is, ha ilyen alakkal képes összefeküdni.
Ha nem akarsz te is szemét lenni, szólj a pasijának, hogy igyatok egy sört, mert luksógorok lettetek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!