Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reszegen oszinte az ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reszegen oszinte az ember?

Figyelt kérdés
Van egy srac, aki irant sajnos tobbet erzek, mint kene. Az elejen jol alakultak a dolgok, eleg hamar egymasba szerettunk, vagyis o azt mondta nekem, hogy szeret, megis eleg sok hulyeseget csinalt, es nem tudta eldonteni, hogy mit akar tolem, de ha osszevesztunk, akkor mindig o volt az elso, aki keresett, hogy sajnalja es hianyzom neki. Az utolso hulyesegenel viszont nagyon betelt a pohar, akkor se tudta eldonteni mit akar tolem, igy mondtam neki, hogy most mar veglegesen hagyjuk egymast. Aztan kb egy het mulva egy szombaton talalkoztunk egy szorakozohelyen, de nem igazan foglalkoztam vele, ugy voltam vele, hogy csak jatszadozott velem es valoszinuleg csak hazugsag volt az egesz. Aztan mikor hazaertem reszegen elkezdett irogatni nekem, hogy adjak neki meg egy eselyt, mert miattam sir es csak engem szeret. Nem reagaltam ra semmit, mert tudtan, hogy reszeg, masnap pedig bocsanatot kert, hogy reszeg volt. Akkor se valaszoltam neki, es azota letett a dologrol. Eddig tok jol elvoltam, most viszont teljesen felkavart a dolog, hogy vajon tenyleg oszinte volt-e vagy csak reszeg es hulyesegeket beszelt. 18/L

2017. máj. 31. 16:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Részegen őszinte az ember. Régebben így hallgattak ki embereket, de lehet hogy van ahol még most is használják.
2017. máj. 31. 16:34
 2/10 anonim ***** válasza:
15%

Részegen olyanok az emberek mint a politikusok.

Csak meg akart dugni.

2017. máj. 31. 16:36
 3/10 Lazy Lover ***** válasza:
100%
részeg ember igazat mond
2017. máj. 31. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
18 évesek vagytok. Teljesen mindegy, hogy szeret-e vagy sem, normális kapcsolatra a jelek szerint alkalmatlanok vagytok úgyis.
2017. máj. 31. 16:49
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Igen, őszinte, de mire mész vele?

Gyerekes, azt se tudja mit akar... Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor céltudatos emberrel kezdj, aki minimum a saját érzéseivel tisztában van. Erre nem lehet építeni egy kapcsolatot.....

Bónuszba, elég gáz, hogy részegen írkál.

Melyik része vonzó a dolognak? A részegen írás vagy a gyerekesség?

2017. máj. 31. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen van aközött egy majd Óperenciányi különbség ha az ember gyermeklelkű egy kicsit és gyerekes.

Mert az ciki, az ember igenis tudja a tökeit tartani és józanul valljon szerelmet igaz-e vagy sem.

2017. máj. 31. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez nem jelent semmit. Részegen én is vallottam már szerelmet olyannak, aki iránt nem értek semmit, még ő is röhögve mesélte utólag. Én nem is emlékeztem semmire, annyira kiütöttem magam :D
2017. máj. 31. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
nem érzek semmit, na. nem tudok írni
2017. máj. 31. 17:17
 9/10 anonim válasza:
En barmennyire is reszeg vagyok tudom mit mondok, ez nem igaz hogy akkor mond igazat az ember, akkor is tud kamuzni.
2017. máj. 31. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
hááát ez szerintem nem minden embernél van így volt hogy már majdnem mentoket kellett hívni mert csak fetrengtem és hánytam de még akkor is magamnál vltam legbelul (sajnos) ott már az eszem fájt de még tudtam magamról. volt hogy nagyon bevoltam rúgva egy csaj odajott hozzám hogy mit gondolok róla én meg hazudtam neki. szóval vannak más fajta emberek.
2017. máj. 31. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!