Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hirtelen fejből meg tudnád mondani hogy a párod milyen magas és hány kiló? Fura hogy ezeket (+/- pár centi/kiló) sok ember nem tudja
Figyelt kérdés
Ha igen, miért igen?
Ha nem, miért nem? Sosem volt erről szó tényleg köztetek, akár csak érintőlegesen, véletlenszerűen sem?
2017. máj. 30. 14:16
21/25 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi válaszokat!
2017. máj. 30. 16:17
22/25 anonim válasza:
Igen, mert életmódváltásba kezdtünk mindketten, van is itthon mérleg és meg is beszéljük az eredményeket :)
A magasságát az első randi óta tudom, kereken 200cm.
23/25 anonim válasza:
Jelenleg nem tudom, annak mondhatom-e, mert eléggé összevesztünk, de 176 cm és 65 kg.
Nálunk elég sokszor volt róla szó, mert nekem fogyni kéne (165 cm vagyok és 57 kg), neki meg pár kilót fel kellett szedni, amikor megismerkedtünk 56 kg volt.
24/25 anonim válasza:
190 cm és asszem 100 kg. De lehet, hogy 95.
Általában emlékszem a részletekre, na meg nem mondanám nehezen észrevehetőnek a srácot. :D
25/25 anonim válasza:
181 cm és 78 kg,5 centivel magasabb nálam és 20 kilóval nehezebb.Így elég könnyű megjegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!