Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hirtelen fejből meg tudnád mondani hogy a párod milyen magas és hány kiló? Fura hogy ezeket (+/- pár centi/kiló) sok ember nem tudja
Ha igen, miért igen?
Ha nem, miért nem? Sosem volt erről szó tényleg köztetek, akár csak érintőlegesen, véletlenszerűen sem?
166 cm és 70 kiló körül.
A centit azért, mert 3-mal alacsonyabb és én 169 vagyok, a kiló meg saccra, alkata alapján.
De tudom a nadrágméretét, a felsőit, a lábát... egyedül ott lenn fogalmam sincs, de az aztán pont nem érdekel, mert 10/10 kielégít vele :)
A magassága (185 cm) nem változott az évek során, a testsúlya viszont igen, úgyhogy csak hozzávetőlegesen tudom megmondani, hogy kb. olyan 85 kg lehet.
Nincs itthon fürdőszobamérlegünk, úgyhogy viszonylag ritkán ellenőrizzük a súlyunkat, ezért sem merem azt állítani, hogy ezt pontosan tudom. A cipőméretét viszont tudom, mert az sem változott, 43 és feles. Együtt élünk, közös háztartásban, szoktunk közösen ruhát is vásárolni, úgyhogy volt alkalmunk megjegyezni egymás méreteit.
186 cm a súlya pedig erősen változó azért nem tudom pontosan (70-85 kg között ingadozik).
Én azon jobban meg vagyok lépődve hogy sok ember nem tudja a saját vércsoportját. Pl. párom se tudta, végül előkerült egy papír amiből kiderült azóta az övét is tudom.
183 és olyan 70 kg körül.
szerintem ez nem olyan nagy dolog, ha valaki nem tudja...
a barátom is tudja az enyémet. de csak azért tudjuk ezeket, mert ajándéknak pl vettünk már egymásnak pulcsit vagy hasonlót. vagy együtt amikor elmegyünk vásárolni, bevisszük egymásnak a megfelelő méretű ruhát. de alapvetően ez egy elég irreleváns információ szerintem.
"Én azon jobban meg vagyok lépődve hogy sok ember nem tudja a saját vércsoportját."
Most azt képzeld el akkor, hogy van egy lányom, aki tavaly ősszel született és egyetlen árva papír nincs róla, amin fel lenne tüntetve a vércsoportja. Szóval úgy néz ki, amíg direkt nem szeretnénk/szeretné megtudni valamiért, addig fogalmunk se lesz róla.
Tartós kapcsolatban pedig illik/praktikus tudni a másik adatait és itt nem csak a ruhaméretére gondolok.
Anyja neve, születési hely-idő, vércsoport, érzékeny-e valamilyen gyógyszerre/szed-e rendszeresen gyógyszert, volt-e csonttörése stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!