Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így hirtelen fejből meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hirtelen fejből meg tudnád mondani hogy a párod milyen magas és hány kiló? Fura hogy ezeket (+/- pár centi/kiló) sok ember nem tudja

Figyelt kérdés

Ha igen, miért igen?

Ha nem, miért nem? Sosem volt erről szó tényleg köztetek, akár csak érintőlegesen, véletlenszerűen sem?

2017. máj. 30. 14:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%

166 cm és 70 kiló körül.

A centit azért, mert 3-mal alacsonyabb és én 169 vagyok, a kiló meg saccra, alkata alapján.

De tudom a nadrágméretét, a felsőit, a lábát... egyedül ott lenn fogalmam sincs, de az aztán pont nem érdekel, mert 10/10 kielégít vele :)

2017. máj. 30. 14:31
 12/25 anonim ***** válasza:
46%

A magassága (185 cm) nem változott az évek során, a testsúlya viszont igen, úgyhogy csak hozzávetőlegesen tudom megmondani, hogy kb. olyan 85 kg lehet.

Nincs itthon fürdőszobamérlegünk, úgyhogy viszonylag ritkán ellenőrizzük a súlyunkat, ezért sem merem azt állítani, hogy ezt pontosan tudom. A cipőméretét viszont tudom, mert az sem változott, 43 és feles. Együtt élünk, közös háztartásban, szoktunk közösen ruhát is vásárolni, úgyhogy volt alkalmunk megjegyezni egymás méreteit.

2017. máj. 30. 14:35
 13/25 anonim ***** válasza:
46%
Persze h tudom. Mindent :-)
2017. máj. 30. 14:38
 14/25 anonim ***** válasza:
46%

186 cm a súlya pedig erősen változó azért nem tudom pontosan (70-85 kg között ingadozik).

Én azon jobban meg vagyok lépődve hogy sok ember nem tudja a saját vércsoportját. Pl. párom se tudta, végül előkerült egy papír amiből kiderült azóta az övét is tudom.

2017. máj. 30. 14:40
 15/25 anonim ***** válasza:
46%

183 és olyan 70 kg körül.

szerintem ez nem olyan nagy dolog, ha valaki nem tudja...

a barátom is tudja az enyémet. de csak azért tudjuk ezeket, mert ajándéknak pl vettünk már egymásnak pulcsit vagy hasonlót. vagy együtt amikor elmegyünk vásárolni, bevisszük egymásnak a megfelelő méretű ruhát. de alapvetően ez egy elég irreleváns információ szerintem.

2017. máj. 30. 14:44
 16/25 Költőnő? ***** válasza:
46%
165/60
2017. máj. 30. 15:11
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
170 centi, 66 kg. Onnan tudom, hogy egymagasak vagyunk és mindig együtt mérjük magunkat. :D
2017. máj. 30. 15:15
 18/25 anonim ***** válasza:
29%
A vércsoportot meg honnan kellene tudnia mindenkinek? :) Én is csak az iskolai önkéntes véradás miatt tudom, de ott nem mindenkinek mondják meg (én külön rákérdeztem). Párom sem tudja a vércsoportját, ahogy apukám sem (én tudom, hogy A vagy AB, különben nem ő az apám :D).
2017. máj. 30. 15:17
 19/25 anonim ***** válasza:
11%

"Én azon jobban meg vagyok lépődve hogy sok ember nem tudja a saját vércsoportját."

Most azt képzeld el akkor, hogy van egy lányom, aki tavaly ősszel született és egyetlen árva papír nincs róla, amin fel lenne tüntetve a vércsoportja. Szóval úgy néz ki, amíg direkt nem szeretnénk/szeretné megtudni valamiért, addig fogalmunk se lesz róla.

2017. máj. 30. 15:59
 20/25 anonim ***** válasza:
90%

Tartós kapcsolatban pedig illik/praktikus tudni a másik adatait és itt nem csak a ruhaméretére gondolok.

Anyja neve, születési hely-idő, vércsoport, érzékeny-e valamilyen gyógyszerre/szed-e rendszeresen gyógyszert, volt-e csonttörése stb.

2017. máj. 30. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!