Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapos kapcsolatban elmennétek közösen nyaralni pár napra úgy hogy mindegyikünk vinné a saját gyerekeit?
Simán megoldható a dolog.
Szerintem még az sem fontos hogy előtte találkozzanak.
Ha előtte párszor összejöttök, ismerkedik mindenki mindenkivel, és nincsenek belőle lelki gondok, akkor nyár végére lehet olyan a helyzet hogy egy közös nyaralás is belefér.
Amit legtovább halasztanék, az talán a gyerekek előtt történő ölelkezés.
Csináltam már végig ilyet, tudom miről beszélek, mit okozhatnak a gyereknél ilyen dolgok.
Egy dolgot nem szabad elfelejteni, az ő szemében anya mindig anya marad, apa meg mindig apa, nem veheti át más a szerepét. Nyilván vannak olyan helyzetek amikor ez sem igaz, pl. ha vér szerinti apa nem tartja a kapcsolatot a gyerekkel, ill. anya új párja megtalálja a közös hullámhosszt a gyerekkel...
Köszi utolsó.
A gyerekek előtt nem szeretnék ölelkezni, puszilkodni ezt már megbeszéltük él egyetértettünk.
Nálatok mennyi idősek voltak a gyerekek, amikor összejöttetek az új pároddal? Könnyen ment az elfogadás mindenki részéről?
Igazából 3 gyerek volt érintett a dologban, részemről 1, részéről 2.
Enyém volt 8, övéi 5 és 7 évesek.
Közülük kettővel igazából nem volt nagyobb gond, a párom (ill. most már sajnos exem) nagyobbik gyermeke nem tudott soha elfogadni. Hiába próbáltam ezerféle képpen közelíteni hozzá. Rátett erősen hogy a kedves apuka a láthatásokat arra használta hogy a gyereket hergelje ellenem, ellenünk, nem pedig arra hogy a gyermekével minőségi időt töltsön együtt. A gyerek mindig úgy jött haza mint egy agymosott, minősíthetetlenül beszélt az anyjával is, nemhogy velem...
8 évig voltunk együtt, 8 év alatt nem sikerült elérni hogy egy normális szót szóljon hozzám.
Sajnos sokszor mi sem tudtuk ezeket a helyzeteket helyesen kezelni, nem volt tapasztalatunk ebben.
Miért is nem szeretnétek a gyerekek előtt ölelkezni puszilkodni? (persze nem arra gondolok hogy percekre összetapadtok)
Tök természetes dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!