Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "egyetek hízzatok" kijelentésemre joggal sértődtek meg a párom barátnői?
Figyelt kérdés
Hétvégén volt egy kis összejövetel nálunk és kajálás előtt előttem egy ilyen szöveget.Láttam az arcokon,hogy nem kellett volna de hát csak poénnak szántam.Ti,hogy reagáltatok volna?Szerintem poénnak jó.2017. máj. 29. 15:35
21/26 A kérdező kommentje:
Ez nem beszólás hanem vélemény nyilvánítás.De nem vadidegen embereknek mondogatom hanem közelebbi ismerőseimnek.
2017. máj. 29. 16:25
22/26 anonim válasza:
először azt mondod hogy nem volt benne semmi bántó, aztánhogy véleménynyilvánítás. de szerinted ez milyen véleményre enged következtetni?...
tipikusan olyan szöveg hogy "jó dagadtak vagytok már így is, de azért zabáljatok disznók". mondjuk én nem sértődnék meg, megmondanám hogy bäzdmeg és hello. ilyen gyökerekkel nem foglalkozom :D
23/26 A kérdező kommentje:
Ez is egy megoldás nincs ezzel semmi probléma,nem kell magadra venni.Azért nem egy mangalica csorda ült az asztalnál.Bár az étvággyal nem volt gond.
2017. máj. 29. 16:53
24/26 A kérdező kommentje:
A vélemény nyilvánítást azt az ismerőseimre szoktam tenni.Ez csak egy kijelentés volt.Kicsit össze vagy zavarodva.
2017. máj. 29. 16:55
25/26 anonim válasza:
Lányként mondom, hogy nonszensz ilyenen megsértődni... Ez csak egy ártatlan mondat, tényleg kb a " jó étvágyattal" ér fel. Mit kell mindenen problémázni, és miért nem lehet örülni.
26/26 A kérdező kommentje:
Na végre valaki érti a poént.
2017. máj. 29. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!