Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az "egyetek hízzatok" kijelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "egyetek hízzatok" kijelentésemre joggal sértődtek meg a párom barátnői?

Figyelt kérdés
Hétvégén volt egy kis összejövetel nálunk és kajálás előtt előttem egy ilyen szöveget.Láttam az arcokon,hogy nem kellett volna de hát csak poénnak szántam.Ti,hogy reagáltatok volna?Szerintem poénnak jó.
2017. máj. 29. 15:35
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ha baj lett volna a kinézetükkel az egyenesen közlöm a szemébe mondva ,de nem akartam tapló lenni mert így is kicsit lelankadt a buli.Az étkezési szokás meg nem itt kezdődik.
2017. máj. 29. 15:52
 12/26 anonim ***** válasza:
Gondolom. :)
2017. máj. 29. 15:53
 13/26 Interferencia ***** válasza:
Láthatjuk, hogy van, aki egy ilyenen is megsértődik...
2017. máj. 29. 15:54
 14/26 A kérdező kommentje:
De kétségtelenül a jóindulat vezérelt,mikor ezt a kijelentésemet tettem.Nem volt benne semmi hátsó szándék ha vendégségbe hívunk valakit az akkor lakomázzon kedvére ne szégyelje magát bátran cupogtassa a húsikat is.
2017. máj. 29. 15:57
 15/26 A kérdező kommentje:
Ja jut eszembe nem régen voltunk fagyizni és az eladó hölgy megkérdezte ,hogy én biztos nem e kérek mondván nagyon finom a fagyijuk.Erre mondtam tuti nem kérek mert két gombóc az 5kör futás vagy 5km tekerés.Na több se kellet a mögöttünk állóak két nő olyan hátra arcot vetett és eltűnt szélvész gyorsan,hogy csak ihaj.
2017. máj. 29. 16:04
 16/26 anonim ***** válasza:
87%
Na látod. Azért volt bunkó, mert bunkó vagy. Te magad mondod, hogy ha nem tetszik neked rajtuk valami, azt kéretlenül közlöd.
2017. máj. 29. 16:10
 17/26 A legrosszabb ***** válasza:
8%
Júj már, milyen könnyen meg tudnak sértődni, megbocsáthatatlan bűnt követtél el. :( A megcsalást bezzeg sokadjára is elnézik. Nyomorult nők!
2017. máj. 29. 16:11
 18/26 A kérdező kommentje:
Ha nekem valami nem tetszik egy nőn azt szóvá is teszem de nem a háta mögött hanem egyenesen a szemébe.
2017. máj. 29. 16:13
 19/26 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, szerintem sem volt vicces, valahogy nálam ez a fajta humor nagyon nem nyerő, de aki ezen képes megsértődni, az egy komplett idióta.
2017. máj. 29. 16:21
 20/26 anonim ***** válasza:
91%
De ha nem kérdezik a véleményed, minek szólsz be? Férfiaknak nem mersz?
2017. máj. 29. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!