Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha te csaj lennél hogyan használnád ki? Milyen nő lennél?
Gondolok itt bármire.
Öltözködés, stílus, élet stb. párválasztás, szexualitás.
Hogyan használnád ki azt, hogy nő vagy?
Szerintem a szépség kimondottan lehet karrier területén hátrány is. Egy diákmunkahelyemen, ismertem egy brutál szép nőt, aki nem sokkal az érezésem után ment szanatóriumba, mert idegösszeomlást kapott.
Már ez a sokadik munkahelye volt, mindenhol zaklatták a férfi kollégák súlyosabb esetben, a főnökei éltek vissza a hatalmukkal. És amikor legutóbb is csak egy két lábon járó nemi szervnek nézték feladta az idegrendszere a szolgálatot.
Ahogy Marilin Moonroe is a fejére kenhette, hogy "jó nő", mégis gyógyszerfüggő volt, alkesz, depressziós és végül ezek vezetek a korai halálhoz.
Ha az ember szép nő az nem csak úgy megy, hogy te válogatsz, hanem boldog boldogtalan köztulajdonnak tekinti a tested.
OFF vége.
Utcsó, látszik férfi vagy.
145-ös iq a debileknek van, nekem 195 van az nyerő. A Mensa klubba járok nevetni. mit nekem 1 doktori és 5 diploma, 5 külföldi egyetemen szerzett doktori ebből 2 és 3 párhuzamban, anyanyelvi szint 15 nyelvből a kisujjamban található, a nyelvizsgákkal segget törlök, kitűnő érettségi lapjaiból spanglit tekerek, minden évbe leteszek hobbiból pár emeltet. Néha eljárok fittnesversenyeket nyerni ha uncsizok. Egy napi fizumból van kibélelve a párna amire támasztom a felbecsülhetetlen értékű fejemet. Na erre varrjál gombot .! HE!!
Kérdező valami gond van? :)
* Tényleg, az 5.0-ás érettségi elit gimiben. Az is van. :) Gondolom csajként is lenne. :)
#14: egy szép nő, ha visszafogottan öltözködik és viselkedik, akkor semmi hátránya nem lesz. Monroe eleve a szepsegebol akart csak megélni, a visszafogott viselkedést hírből sem hallotta , szinten nem jó példa.
De kozhelyekben nagyon erős vagy, és abban, hogy azt írd, amit hallani akarnak. Saját gondolatod van?
"Saját gondolatod van?"
Szerintem igazából senkinek sincs. Szóval engem ez lényegében se nem zavar, se nem frusztrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!