Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e már párotok/csókolozatok már/szűzek vagytok még 14 éves kortársak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 16:06
11/15 anonim válasza:
nem csókolóztam(tudom,hogy gyökér vagyok)..párom se volt.. és egyértelműen szűz vagyok még... 15 leszek novemberben. 14/L
12/15 A kérdező kommentje:
hasonló cipőben járunk (decemberben leszek 15) de nem hiszem hogy ettől gyökerek lennénk:) Előbb utóbb csak lesz valaki:P
2010. máj. 17. 17:50
13/15 anonim válasza:
17:44-es vagyok.. jó te nem... de én igen.. még meg szólalni sem merek egy pasi előtt olyan zavarban vagyok.. -.-"
14/15 anonim válasza:
Igen,szűz vagyok.
Nem,nem volt még barátom.
Nem,nem csókolóztam még.
Szerintem semmiről nem késtem le!Sőt,talán az igazival jobb lez majd a csók,meg minden...Mert lehetőségem lett volna,nem is egy,de én azzal szeretném,akit igazán szeretek:)
Egyáltalán nem vagy gyökér,azért mert még nem smároltál,fogsz még eleget az életbe:D
15/L (1hónapja 15)
15/15 anonim válasza:
pont, azért vagyok gyökér, mert nem is fogok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!