Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e már párotok/csókolozatok már/szűzek vagytok még 14 éves kortársak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 16:06
1/15 anonim válasza:
Szia.:) 14 éves vagyok,szeptemberbe töltöm 15,ha ez számít.:D Igen,volt már barátom,egy éves kapcsolat volt.Rá 3 hónapra összejöttem valakivel,2 hónapig boldogítottuk egymást.:) Most egyedül vagyok.Egyértelműen csókolóztam már.:D És még szűz vagyok! Ami nagyon fontos szerintem és a mai világban mondhatnám,hogy büszke vagyok rá...
2/15 A kérdező kommentje:
Nekem még igazán nem volt komoly kapcsolatom:( És elfelejtettem írni, hogy a nemeteket írjátok oda pls...
14/F
2010. máj. 17. 16:14
3/15 anonim válasza:
Lány vagyok:) Hallod igazán ráérsz még.:) Semmiről sem vagy lemaradva hidd el nekem.;)
4/15 anonim válasza:
jeee végre egy értelmes 14 éves hozzászóló ^^ felüdülés volt végigolvasni, mert itt mindenki már 13 évesen 8 pasin van túl xD
5/15 anonim válasza:
*16:15 legelső voltam,ha esetleg nem esne le.:P
6/15 anonim válasza:
igen, igen, nem :D
mondjuk már elmúltam 14, 2 hónapja töltöttem be a 15-öt, de a fent említett válaszok 14 éves koromra is érvényesek :P
15/L
7/15 A kérdező kommentje:
Igazából csak sok válaszra lennék kíváncsi nem az a célom, hogy elveszítsem rögtön:D
2010. máj. 17. 16:27
8/15 anonim válasza:
Volt már barátnőm, 2 hónapig voltunk együtt.És még szűz vagyok.Természetesen csókolóztunk is.
14/F
9/15 anonim válasza:
Eddig 1 barátom volt, 2 hónapig voltunk együtt, most egy másik kapcsolatban vagyok. ^^ Természetesen volt már csók, és még szűz vagyok. :D Már betöltöttem a 15-öt, de ezek 14 éves koromban is igazak voltak. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!