Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarország jó pasi nagyhatalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarország jó pasi nagyhatalom?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy én forgok csak "rossz körökben", de úgy látom, hogy a 15-40 éves korosztályban egész sok igényes, jó srác van nálunk külországokhoz képest. Hölgyek és urak (heterók, biszexek, melegek)válaszait egyaránt várom.

#divat #izom #frizura #ápoltság #igényes #személyiség; kisportolt; szellemi igényesség
2017. máj. 28. 15:19
1 2 3 4
 21/34 Diavolino44 ***** válasza:
84%

Viszonyitas kerdese, en kulfoldon elek s rengeteg nacioval baratkozok.

A spanyol olasz pasiknak nagy a marketingjuk, de az atlag csunyabb mint mi. A franciak sem szebbek nalunk, de csajozasban ok a legjobbak, nagyon jo a stilusuk, s az akcentus melle garantaltan letolja a lanyoknal a bugyit. En eszaki csajokat szeretem, lengyel, orosz, (cseh), s ha abbol indulok ki, hogy a lanyok szepek akkor a sracoknak is az kellene lenniuk. De szamomra nem azok, fura fejuk van, ami a lanyoknal jol all, a fiuknal nem igazan. Az orosz sracok atlagba magasabbak, ez nyom valamennyit a latba.

Nehez kivalasztani egyet, de akkor maradok a franciaknal.

2017. aug. 12. 10:55
 22/34 A kérdező kommentje:
Király, köszi.
2017. aug. 12. 10:57
 23/34 A kérdező kommentje:
Szabad érdeklődnöm, hogy Londonban élsz-e?
2017. aug. 12. 10:58
 24/34 anonim ***** válasza:
86%
Két kezemen meg tudom számolni, hány magyar férfi tetszett külsőleg eddig, és ebbe a random elém kerülő utca emberei is beleszámítanak. Más nemzetekből egy sem jut eszembe, aki bejönne, bár nem is nézegetem őket. De nincs is jelentősége, eddig minden párom, akit szerettem, távol állt a "zsáneremtől".
2017. aug. 22. 16:48
 25/34 A kérdező kommentje:
Van, akinek soha nem jó semmi.
2017. aug. 22. 18:30
 26/34 anonim ***** válasza:
30%
A számomra jó pasik inkább Izrael, Német o, Usa, Kanada. A latin stílus csak egyeseknek áll jól, mint pl Antonio Banderas. A nagyon északiak már nem a zsánereim, de elismerem, hogy jól tudnak kinézni. A magyarok nem sokban különböznek a csehektől stb tipikus közép-európaiak, nem túl rosszak, de a mentalitásuk gáz.
2017. aug. 22. 18:38
 27/34 anonim ***** válasza:
56%
Egyáltalán nem. A magyar férfiak átlagban nem túl helyesek. Francia férfiak viszont igen (ami azért fura nekem, mert a francia nőket viszont valahova a lista végére tenném), de nekem az olasz férfiak is nagyon bejöttek, mikor Olaszo.-ban voltam, ott az utcán szembejövő férfiak sokkal nagyobb része volt jóképűbb, mint itthon. Sőt, Németo.-ban is több jóképű férfit láttam. Talán az angolokra tudnám mondani, hogy náluk jobban néznek ki a magyar férfiak.
2017. aug. 22. 19:11
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én elég sokat voltam Franciaországban és Belgiumban/Luxemburgban. Ízlés dolga...
2017. nov. 7. 03:43
 29/34 anonim ***** válasza:
71%

Egyaltalan nem, sot.

185 cm korul kezdodik egy jo pasi.

Az itthoniak tul alacsonyak, es az egeszsegtelen eletmodtol 35 eves korok utan lerobban ak.

2017. dec. 3. 21:56
 30/34 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem is inkább osztrák, német, skandináv férfiak néznek ki nagyon jól. Ehhez hozzátevődik hogy nekem a latinos, kreolos pasik kevésbé jönnek be (nem, nem rasszizmus csak szimplán ilyen az ízlésem).

Nem mondom hogy nincsenek Magyarországon helyes pasik de sajnos sok a kirakat pasi/stílustalan pasi/lenyalt ecsethajú nulla egyéniségű.

Én ezt valahogy pl. Nyugat Európában nem igy tapasztaptam vahy inkább kevésbé. De fene tudja. Szerintem erről nehezen lehet objektíve ítélkezni.

2018. júl. 18. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!