Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnyei és hátrányai lesznek annak hogy teljesen kizártam a nőket az életemből?
Az összes valahogy kinéző egy ribi, tényleg aki 10/6-os 10/8 as palit akar és így tovább.
Így ment tönkre az előző randi kapcsolatom is, a lány nem volt arcra szépnek nevezhetőnek de azt már kijelentette, hogy úgy is lesz más barátnőd...
Később rájöttem, hiába 15 éves volt a csaj, csak annyit kellett volna mondanom, meg akarlak baszni és akkor lett volna valami.
Mert a dolgok mélyén erre vágytok nők!
Előnyei: Felsorolhatatlan
Hátránya: Nincs
A boldog életnek rohadtul nem feltétele a párkapcsolat, csak a társfüggő-szexfüggő akaratgyengék gondolják ezt. Ha meg szex kell, elmész hivatásoshoz, az legalább őszintén csak a pénzért van veled, és nem kell 24/7 a hisztijét elviselned.
Én speciel támogatnám a szintetikus nők feltalálását. Elég szomorú, hogy oda jutunk, miszerint a szintetikusok jobbak lesznek az igaziknál, de hála a XXI. századi női közfelfogásnak, jó eséllyel ez lesz a vége.
"Csak a lúzerek érik be olyanokkal, amik helyettesítik a nőt. :D"
Tőled még a guminő is jobb, ezt így megmondom neked, az legalább nem pofázik hülyeségeket.
"Ennyi megnyomorodott lelket egy rakáson, nem semmi. Hálás vagyok, hogy nem a ti életeteket élem."
Ostoba vagy. De nagyon. Remélem tudod. Akkor jó. Szép éjjelt.
A két gyökér-gyöngyi kapta is helyből a mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!