Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok lehet hogy terhes. Őt büntetik?
14 éves vagyok csüt kellett volna megjönni de nem jött meg.
A barátom 19 éves mindig védekeztünk soha nem volt anélkül.
De lehet hogy mégis becsúszott a baba . Ha így van akkor megtartjuk úgy döntöttünk a barátommal. Vállaljuk a tettünket. (Nem szeretnék olyan válaszokat kapni hogy milyen hülyék voltunk stb , mert nem érdekel ugyanis vállaljuk a tettünket. A barátom ha 19 éves én pedig 14 akkor ha apukám feljelenti büntetik ? mert a Kék vonalon ugy informáltak hogy nem büntetik. A normális válaszokat előre is köszönöm,
Mivel védekeztetek?
14 éves vagy, még lehet be sem állt rendesen a menzeszed. Ha tényleg védekeztetek, és nem a "megígérem, kihúzom időben" módszert alkalmaztátok, hanem pl óvszert, vagy tablettát, akkor nagyon kicsi az esélye, hogy terhes vagy.
Még csak 4 napja késik, szóval lehet nincs is "baj". Egy tesztet vegyél inkább:)
Egyébként 14 éves kortól nem büntetik úgy tudom.
Egyrészt örülök hogy így gondolkodsz, hogy megtartod és vállalod a felelősséget, de 14 évesen szerintem ebbe beleszólhatnak a szüleid is. Szóval nagyon szép és jó, hogy kitaláltad, hogy szólsz egy gyereket, de lehet a szüleidnek nem fog tetszeni az ötlet.
Szerintem még inkább imádkozz, hogy ne legyen baba.
Úristen, ha ez igaz kérdező, ti nem vagytok komplettek. mégis kinek szülöd azt a szerencsétlen gyereket, anyádnak? mert elárulom, gyerek mellett, pláne az első 1 évben szarni nem lesz időd. tudod te, mennyibe kerül egy havi pelenka? 20-30 ezer ft. egy gyerek nevelése nem csak abból áll, hogy jajj de édes, meg néha kicseréljük alatta a pelenkát és pár óránként enni adunk neki. azzal a gyerekkel a nap 24 órájában foglalkozni kell. erre te érettnek érzed magad? ha nem vagy jó passzban, beteg vagy vagy fáradt, akkor is a gyerek az első. nem teheted félre, ha épp nincs kedved hozzá. és egy gyerekkel való foglalkozás nem csak addig tart, amíg csecsemő, 18 éves koráig mindenből mindig a legjobbat kell neki adni, akár a saját szádtól kell megvonni az ételt.
remélem, a szüleidnek lesz annyi esze, hogy lebeszéljenek a gyerekvállalásról. 14 évesen te is bőven másokra szorulsz még. arról nem is beszélve, hogy arra mérget vehetsz, hogy a barátod nem marad melletted. 19 éves könyörgöm, szintén gyerek! a férfiak nagy része még huszonévesen sem képes az apasággal járó feladatokra, felelősségre. beszélj a szüleiddel és ha nem akarod elcseszni az életedet, akkor tudod, mi a megoldás..
Nem büntetik. Ja és nem azért vagytok hülyék, mert nem sikerült jól védekeztetek, hanem mert megtartod :)
AMÚGY AKKOR BÜNTETIK, HA MÉG NEM VOLTÁL 14 AMIKOR MEGTÖRTÉNT A TEHERBEEJTÉS.
Ez a legfontosabb.
Nem kedves utolsó, ő úgy gondolkodik, hogy 28 éves korára nagymama lesz, 42 évesen dédinek is fognak már szólítani, és így tovább...
Amúgy még az is pozitívum, hogy mire jó korba érsz, 30-40, addigra kirepül a fészekből és nem kell a gyerekre szánnod a középkorodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!