Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok lehet hogy terhes. Őt büntetik?
14 éves vagyok csüt kellett volna megjönni de nem jött meg.
A barátom 19 éves mindig védekeztünk soha nem volt anélkül.
De lehet hogy mégis becsúszott a baba . Ha így van akkor megtartjuk úgy döntöttünk a barátommal. Vállaljuk a tettünket. (Nem szeretnék olyan válaszokat kapni hogy milyen hülyék voltunk stb , mert nem érdekel ugyanis vállaljuk a tettünket. A barátom ha 19 éves én pedig 14 akkor ha apukám feljelenti büntetik ? mert a Kék vonalon ugy informáltak hogy nem büntetik. A normális válaszokat előre is köszönöm,
Nem büntetik, 14 év ALATT büntetik.
Őszintén sok sikert és minden jót kívánok nektek!
kapná rá a családi pótlékot, a gyest ill a saját családi pótlékát, mert ugye tanköteles és muszáj suliba járnia....persze kérdéses, hogy addig hová teszi a gyereket?....vagyis kb 50ezer forintja lesz 2 évig, amíg a gyest kapja, utána a két családi pótlék 18 évesen, ha jár suliba 18 éves kora után csak a gyerek családi pótlékát kapja
ha a csávó elmegy dolgozni, akkor meg fognak élni...de szerintem, mielőtt bébikelengyét vesznek nem ártana tesztelni
Ha van gyereke, hamarabb felnőttkorúvá nyilváníthatják, és a tankötelessége is hamarabb megszűnik.
Jól tudom???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!