Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok tovább lépni? (Bővebben lent! )
Megismertem egy nálam több,mint 10 évvel idősebb férfit.
Pont olyan időszakomba találkoztunk,mikor ki voltam éhezve a szeretetre,figyelemre. Ő ezt tudta,és ki is használta. Totálisan elkábított a dumájával,mindig tudta,mivel lehet felvidítani.Mikor már biztos volt a dolgába,azaz beleszerettem,elkezdett hanyagolni. Ha épp úgy tartotta kedve napokig nem is keresett,aztán jöttek a hülye kifogások. Mikor úgy döntöttem,hogy én is hanyagolom,rögtön tepert ezerrel újra,megint én voltam a legfontosabb neki,és én hülye hittem neki.
Most megint eltünt,ha keresem épp csak egy-két szót képes kinyögni,ha rólunk kérdezem,akkor meg rögtön dolga van...
Mégsem vagyok képes kilépni ebből a kapcsolatból,hiányzik minden percben,én tényleg szeretem,pedig tudom,hogy egy kamu gép,és csak trófeának kellettem neki.
Most lehetne egy másik kapcsolatom,de nem érdekel..,nem tudok túllépni.
Miért van ez? Más is volt már így? Ha igen,akkor mi segített lezárni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!